Η Τότεναμ πήγε να... αυτοκτονήσει αλλά δεν πρόλαβε!

Η Τότεναμ ήταν η νικήτρια με 3-2 στο μίνι λονδρέζικο ντέρμπι κόντρα στην Γουέστ Χαμ, με τα τελευταία λεπτά να είναι εφιαλτικά για τα "σπιρούνια" χάρη και στον... Μαζουακού (VIDEO)!

Tottenham's Christian Eriksen, left, celebrates after scoring a goal during the English Premier League soccer match between West Ham United and Tottenham Hotspur at the London Stadium in London, Saturday Sept. 23, 2017. (AP Photo/Tim Ireland)
Tottenham's Christian Eriksen, left, celebrates after scoring a goal during the English Premier League soccer match between West Ham United and Tottenham Hotspur at the London Stadium in London, Saturday Sept. 23, 2017. (AP Photo/Tim Ireland) AP

Την πρώτη αγωνιστική ώρα έκανε περίπατο και με το 3-0 χάρη στους Χάρι Κέιν (2 γκολ) και Κρίστιαν Έρικσεν έμοιαζε έτοιμη να υπογράψει έναν θρίαμβο στο μίνι λονδρέζικο ντέρμπι απέναντι στην Γουέστ Χαμ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου.

Ωστόσο στην Premier League δεν πρέπει ποτέ να λες... ποτέ και αυτό λίγο έλειψε να βρει πράξη στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η 6η αγωνιστική στο τελευταίο μισάωρο η ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς "ξύπνησε" και πήγε να βάλει φωτιά στο ματς!

Tottenham's Christian Eriksen, centre, celebrates after scoring a goal during the English Premier League soccer match between West Ham United and Tottenham Hotspur at the London Stadium in London, Saturday Sept. 23, 2017. (AP Photo/Tim Ireland)
Tottenham's Christian Eriksen, centre, celebrates after scoring a goal during the English Premier League soccer match between West Ham United and Tottenham Hotspur at the London Stadium in London, Saturday Sept. 23, 2017. (AP Photo/Tim Ireland) AP

Ο Χαβιέρ Ερνάντες μείωσε σε 3-1 στο 65', ο Οριέ άφησε την Τότεναμ με 10 παίκτες στο 70' για σκληρό φάουλ στο κέντρο του γηπέδου στον Ρόι Κάρολ (πήρε δεύτερη κίτρινη), και στο 87' η εξέδρα των γηπεδούχων απογειώθηκε, όταν ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Αρτούρ Μαζουακού, έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Σεϊκού Κουγιατέ μείωσε σε 3-2 με κεφαλιά!

Τα τελευταία λεπτά μέχρι το 90' αλλά και αυτά των καθυστερήσεων βρήκαν τους γηπεδούχους να πιέζουν για το θαύμα του 3-3 και την Τότεναμ να "ζορίζεται", για να αντέξει τελικά και να κρατήσει το πολύτιμο τρίποντο που την διατηρεί στα ψηλά πατώματα της βαθμολογίας.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΤΟΤΕΝΑΜ 2-3

Photo Credits: AP Photo/Tim Ireland

News 24/7

24MEDIA NETWORK