Η Τσέλσι δίνει 90 εκ. ευρώ για να "κλέψει" στόχο του Μουρίνιο

Έτοιμη να... τινάξει την μπάνκα στον αέρα είναι η πρωταθλήτρια Αγγλίας, καθώς προτίθεται να πληρώσει αδρά για να πάρει ποδοσφαιριστή που έχει ψηλά στη λίστα του ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Η Τσέλσι δίνει 90 εκ. ευρώ για να "κλέψει" στόχο του Μουρίνιο

Με το πρωτάθλημα Αγγλίας να έχει ολοκληρωθεί, το ενδιαφέρον πλέον συγκεντρώνεται στα μεταγραφικά και τις κινήσεις που θα κάνουν οι ομάδες πρώτης γραμμής προκειμένου να παρουσιαστούν ενισχυμένες τη νέα σεζόν. Ο Ζοσέ Μουρίνιο γνωρίζοντας ότι δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς που έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό, έχει εντοπίσει τον παίκτη που θέλει να αποτελέσει τον ηγέτη της γραμμής κρούσης της ομάδας του. Πρόκειται για τον Ρομέλου Λουκάκου της Έβερτον, ο οποίος στη σεζόν που ολοκληρώθηκε τερμάτισε στη 2η θέση του πίνακα των σκόρερ, πίσω από τον Χάρι Κέιν της Τότεναμ, πετυχαίνοντας 25 γκολ.

Ο 24χρονος Βέλγος διεθνής επιθετικός υπέγραψε πριν από λίγο καιρό νέο συμβόλαιο με την Έβερτον, όμως το γεγονός αυτό δεν του κλείνει την πόρτα για... άλλες πολιτείες.

Η Γιουνάιτεντ του Μουρίνιο λοιπόν είναι διατεθειμένη να κυνηγήσει την περίπτωση Λουκάκου, όμως στην προσπάθειά της θα έχει έναν εξαιρετικά ανταγωνιστικό αντίπαλο. Βλέπετε ο Αντόνιο Κόντε, παρότι έχει ακόμη έντονη τη γεύση του νέκταρ της επιτυχίας από την κατάκτηση του τίτλου, δεν εφησυχάζει και προγραμματίζει ήδη τη νέα σεζόν. Στο πλαίσιο αυτό αναζητά και ο ίδιος την καλύτερη δυνατή επιλογή για την επιθετική του γραμμή και σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, θεωρεί πως ο Λουκάκου είναι ο παίκτης που ταιριάζει απόλυτα στα "θέλω" του Ιταλού. Όπως σημειώνεται μάλιστα η Τσέλσι "παγώνει" για την ώρα την υπόθεση Μοράτα, ο οποίος βρισκόταν πολύ ψηλά στη λίστα και είναι διατεθειμένη να δώσει περισσότερα από 90 εκ. ευρώ στην Έβερτον για να αποκτήσει τον 24χρονο φορ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λουκάκου ανήκε μέχρι το 2014 στην Τσέλσι, με την Έβερτον να τον αποκτά δίνοντας στους "μπλε" του Λονδίνου περισσότερα από 30 εκ. ευρώ.

AP Photo/Tim Ireland

News 24/7

24MEDIA NETWORK