Η Τσέλσι πάει να αρπάξει τον Μανωλά με σούπερ προσφορά!

Ρόμα και Ζενίτ είναι έτοιμες να δώσουν τα χέρια για την μετακίνηση του Κώστα Μανωλά στην Αγία Πετρούπολη, όμως η Τσέλσι πάει να κάνει κίνηση-ματ για τον Έλληνα άσο με σούπερ πρόταση στους Ρωμαίους!

Romas Kostas Manolas, right, is challenged by Udinese's Kadhim Ali Adnan during a Serie A soccer match at Rome's Olympic stadium, Saturday, Aug. 20, 2016. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Romas Kostas Manolas, right, is challenged by Udinese's Kadhim Ali Adnan during a Serie A soccer match at Rome's Olympic stadium, Saturday, Aug. 20, 2016. (AP Photo/Alessandra Tarantino) AP

Και ξαφνικά μπαίνει στο... κόλπο και η Τσέλσι! Όλα δείχνουν πως η Ζενίτ βρήκε τη χρυσή τομή με την Ρόμα (κοντά στα 35.000.000 ευρώ) για να πάρει στην Αγία Πετρούπολη τον Κώστα Μανωλά, όμως την ίδια στιγμή ρεπορτάζ από την Ιταλία αναφέρουν πως μπήκε στη μέση και η Τσέλσι για να κάνει... χαλάστρα στους Ρώσους.

Η Τσέλσι πάει να αρπάξει τον Μανωλά με σούπερ προσφορά!

Όπως υποστηρίζουν αγγλικά και ιταλικά ΜΜΕ, η ομάδα του δυτικού Λονδίνου παίζει τα ρέστα της για να κάνει εκείνη δικό της τον 26χρονο άσο, που αποτελεί προσωπική επιλογή του Αντόνιο Κόντε, με τους πρωταθλητές Αγγλίας να προσφέρουν μάλιστα 40.000.000 ευρώ στους Ρωμαίους για να αλλάξει το δρομολόγιο του παίκτη!

News 24/7

24MEDIA NETWORK