Η Τσέλσι περνάει σε... κινεζικά χέρια;

Ο πρόεδρος της Τσέλσι, Μπρους Μπακ φέρεται να έχει αναπτύξει στενές επαφές με τον κινεζικό όμιλο “HNA Group”, με αγγλικά δημοσιεύματα να θεωρούν σχεδόν σίγουρο το deal.

Η Τσέλσι περνάει σε... κινεζικά χέρια;

Οι Κινέζοι αντεπιτίθενται! Σε μία προσπάθειά τους να ανταγωνιστούν τα ογκώδη ποσά που ξοδεύονται από τις άλλες ομάδες της Αγγλίας, οι άνθρωποι της Τσέλσι, έχουν εκτεταμένες επαφές με τον κινεζικό όμιλο “HNA Group”, με σκοπό την εξαγορά ενός τμήματος της ομάδας.

Σε ρεπορτάζ της Daily Mail, ο πρόεδρος των μπλε Μπρους Μπακ είχε επαφές με εκπροσώπους των Κινέζων στις 7 Ιανουαρίου, ενώ προσκλήθηκαν και στο παιχνίδι που είχε η Τσέλσι την επόμενη μέρα για το FA Cup με την Πίτερμπρο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αυτή είναι η δεύτερη συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τον ισχυρό άνδρα των Άγγλων να έχει ήδη ταξιδέψει στην Ασία για συζητήσεις.

Μία πηγή αποκάλυψε στη Daily Mail, πως οι Κινέζοι “ σκέφτονται σοβαρά να αγοράσουν το κλαμπ”, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για προσφορά 240 εκατομμυρίων λιρών (ίσο με το 20% της ομάδας), ενώ ενδεχόμενη εμπλοκή τους πρόκειται να βοηθήσει και στην βελτίωση του Στάμφορντ Μπριτζ (συνολικό κόστος 500 εκατομμύρια λίρες).

Αν γίνει το “πάντρεμα” μεταξύ των δύο, τότε η Τσέλσι θα γίνει η τέταρτη ομάδα στην Αγγλία μετά την Γουέστ Μπρομ, την Άστον Βίλα και τη Γουλβς που ανήκει σε ασιατικούς παράγοντες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK