Επικό tweet της Χαλ για τον "ήρωα" του Σίλβα

Ο Έλντιν Γιακούποβιτς όρθωσε τείχος μπροστά στην εστία του απεναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο λογαριασμός της Χαλ στο Twitter τον αποθέωσε με ξεχωριστό τρόπο (VIDEOS)

Επικό tweet της Χαλ για τον "ήρωα" του Σίλβα

Το ελληνικό φίλαθλο τον γνώρισε στις αρχές αυτές της δεκαετίας μέσα από την αρκετά καλή παρουσία του στη Super League με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου, με τον Έλντιν Γιακούποβιτς να βγάζει τώρα το ψωμί του, στα 32 του χρόνια, αγωνιζόμενος στο κατά πολλούς κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης, το αγγλικό.

Επικό tweet της Χαλ για τον "ήρωα" του Σίλβα

Η χθεσινή βραδιά (1/2) ήταν μάλιστα ιδιαίτερη για τον 32χρονο Ελβετό γκολκίπερ της Χαλ καθώς ήταν ο κορυφαίος για την Χαλ στο ματς πρωταθλήματος με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Old Trafford" και χάρη σε αρκετές επεμβάσεις του βοήθησε την ομάδα του να πάρει τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας (0-0) στη μάχη της παραμονής.

Επικό tweet της Χαλ για τον "ήρωα" του Σίλβα

Το πόσο καθοριστικός ήταν το αναγνώρισε επίσημα και η Χαλ, καθώς στην ψηφοφορία που έκανε μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter για τον κορυφαίο παίκτη του Μάρκο Σίλβα στο ματς με την Γιουνάιτεντ, οι τρεις από τις τέσσερις επιλογές που έχει ο κόσμος έχουν το ίδιο ονοματεπώνυμο: Έλντιν Γιακούποβιτς.

Η... εναλλακτική πρόταση που είχε κάποιος για τον τίτλο του MVP αντί του Γιακούποβιτς ήταν να ψηφίσει "Όλη η ομάδα", με τον έμπειρο κίπερ να έχει πάντως τόσες καλές επεμβάσεις ώστε να επιτρέπει στην Χαλ να φύγει για πρώτη φορά από το "Old Trafford" χωρίς να έχει παραβιαστεί η εστία της από τον Ιανουάριο του 1952!

Ο ΓΙΑΚΟΥΠΟΚΟΒΙΤΣ "ΛΕΕΙ ΟΧΙ" ΣΤΟΝ ΠΟΓΚΜΠΑ:

Η ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΣΤΟ ΕΞ ΕΠΑΦΗΣ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΜΑΤΑ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK