Τρέλα για Μάρκο Σίλβα στα social media!

Μετά την ισοπαλία απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Μουρίνιο ο Μάρκο Σίλβα γονάτισε την Λίβερπουλ του Κλοπ και γνωρίζει την αποθέωση στα social media. Διαβάστε το story.

Τρέλα για Μάρκο Σίλβα στα social media!

Όταν ο Μάρκο Σίλβα ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Χαλ όλοι έκαναν λόγο για αποστολή... αυτοκτονίας μιας που οι "τίγρεις" βρίσκονταν στον πάτο της βαθμολογίας όμως τώρα όλοι έχουν αρχίσει να πιστεύουν πως ο Πορτογάλος μπορεί να τα καταφέρει.

Η αισιοδοξία αυτή έχει προέλθει από τα μέχρι τώρα εξαιρετικά αποτελέσματα του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού, ο οποίος όσο περνάει ο καιρός έχει αρχίσει να γίνεται σούπερ αγαπητός στους φανς της Χαλ.

Και πώς να μην είναι άλλωστε όταν εντός έδρας μετράει "4 στα 4": ξεκίνησε με το 3-0 επί της Σουόνσι, συνέχισε με το 3-1 επί της Μπόρνμουθ, ακολούθησε το 2-1 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (στα ημιτελικά του League Cup) ενώ το απόγευμα του Σαββάτου πανηγύρισε το 2-0 επί της Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ που της επέτρεψε να ξεφύγει από την τελευταία θέση!

Μετά από αυτή τη νίκη μάλιστα, τα social media έχουν κατακλυστεί από μηνύματα φίλων της Χαλ, που αποθεώνουν με κάθε τρόπο τον Πορτογάλο χαρακτηρίζοντάς τον από "νέο Μουρίνιο" μέχρι "γίγαντα" και "Μεσία".

"Ο Μάρκο Σίλβα μετέτρεψε την Χαλ σε πραγματικά σκληρή ομάδα, τόσο αγωνιστικά όσο και πνευματικά", "Υπάρχει μόνο ένας Μάρκο Σίλβα", "Η Χαλ είναι φανταστική με τον Μάρκο Σίλβα, πίστευα ότι δεν είχε ελπίδα παραμονής αλλά αυτό φαντάζει κάθε εβδομάδα όλο και πιο πιθανό", "Ο Μουρίνιο θα ακολουθήσει την καριέρα του Μουρίνιο, θα κοουτσάρει Μπενφίκα/Πόρτο μέσα σε 2 χρόνια και θα κατακτήσει το Champions League", είναι μερικά χαρακτηριστικά μηνύματα.

Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΓΙΑ ΜΑΡΚΟ ΣΙΛΒΑ ΣΤΟ TWITTER:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Γκάφα ο Μιvιολέ, γκολ η Χαλ του Σίλβα
Επικό tweet της Χαλ για τον "ήρωα" του Σίλβα
O Μάρκο Σίλβα πήρε ρεβάνς από τον Μουρίνιο

News 24/7

24MEDIA NETWORK