Και η Premier League θα ψάλλει τη "Μασσαλιώτιδα"

Ακολουθώντας το παράδειγμα της Αγγλίας και της Γαλλίας στο "Γουέμπλεϊ", όλες οι ομάδες της Premier League θα ψάλλουν τη "Μασσαλιώτιδα" πριν από τη σέντρα στις αναμετρήσεις του Σαββατοκύριακου.

Και η Premier League θα ψάλλει τη "Μασσαλιώτιδα"

Την Τρίτη (17/11) όσοι έδωσαν το "παρών" στο "Γουέμπλεϊ" για να παρακολουθήσουν από κοντά το φιλικό της Αγγλίας με τη Γαλλία βίωσαν συγκινητικές στιγμές πριν από τη σέντρα, όταν οι παίκτες των δύο ομάδων έψαλαν τη "Μασσαλιώτιδα" σε μια συμβολική κίνηση που σκοπό είχε να τιμηθεί η μνήμη των νεκρών του Παρισιού.

Το παράδειγμα του "Γουέμπλεϊ" θα ακολουθήσουν οι σύλλογοι της Premier League, καθώς όπως ανακοινώθηκε από τη διοργανώτρια αρχή, όλες οι ομάδες του πρωταθλήματος θα ψάλουν τον Εθνικό Ύμνο της Γαλλίας πριν από τη σέντρα των αναμετρήσεων του Σαββατοκύριακου.

Άλλωστε, η Γαλλία είναι η δεύτερη χώρα με τους περισσότερους εκπροσώπους στην Premier League μετά τη Μεγάλη Βρετανία.

"Δεδομένου του πόσο κοντά είμαστε, σε συνδυασμό με την μακροχρόνια σχέση μεταξύ της Premier League και της Γαλλίας, το να παίξουμε τη Μασσαλιώτιδα σαν μια πράξη αλληλεγγύης και μνήμης είναι το σωστό", δήλωσε ο εκτελεστικός πρόεδρος της Premier League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το "Γουέμπλεϊ" έψαλε τη "Μασσαλιώτιδα"

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Τράπεζες ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δύο νέοι πρόεδροι και ένας διευθύνων σύμβουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες άρχισε. Στόχος είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχει κλείσει το θέμα, με νέα πρόσωπα στις θέσεις προέδρου σε Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς, καθώς και σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, στην Πειραιώς. Ηδη, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου έχει την έγκριση του ΤΧΣ για τη θέση προέδρου στην Πειραιώς και η ανάληψη των καθηκόντων του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Παράλληλα, σε νέο ΔΣ στην Τράπεζα, θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος (ενώ ήδη στα προτεινόμενα ονόματα είναι και ο προσωρινός, κ. Γ. Πουλόπουλος). Την ίδια στιγμή, νέο πρόεδρο θα επιλέξει το ΔΣ της Εθνικής μέχρι τα τέλη της εβδομάδος

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ