"Καρφιά" Αφελάι για Ολυμπιακό

Ο Ιμπραΐμ Αφελάι κλήθηκε στην αποστολή της εθνικής Ολλανδίας για τις αναμετρήσεις των προκριματικών του Euro 2016 και με δηλώσεις του άφησε αιχμές για τον Ολυμπιακό.

"Καρφιά" Αφελάι για Ολυμπιακό

Ύστερα από μία μέτρια σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ο Ιμπραΐμ Αφελάι μετακινήθηκε στην Αγγλία για χάρη της Στόουκ. Με τους "Πότερς" πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις, οι οποίες του έδωσαν το εισιτήριο για την εθνική Ολλανδίας, καθώς βρίσκεται μεταξύ των εκλεκτών του Ντάνι Μπλιντ για τις αναμετρήσεις των προκριματικών του Euro 2016.

Ο 29χρονος άσος μίλησε στα ΜΜΕ της πατρίδας του και άφησε αιχμές για τους "ερυθρόλευκους", τονίζοντας πως είχε να αντιμετωπίσει μία δυσάρεστη κατάσταση, η οποία του κόστισε μία θέση στις επιλογές των "οράνιε" κατά την περυσινή σεζόν.

"Έπρεπε να αντιμετωπίσω μία δυσάρεστη κατάσταση στον Ολυμπιακό. Στα δυο ματς των προκριματικών δεν είχα κληθεί γιατί δεν έπαιζα", είπε αρχικά ο Αφελάι και συνέχισε:

"Τώρα όμως που αγωνίζομαι είμαι ξανά εδώ. Πιστεύω πολύ στην ομάδα και αν είμαστε ενωμένοι θα τα πάμε καλά στα δύσκολα παιχνίδια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK