Ξεσαλώνει με νυχτερινά πάρτι ο Πογκμπά!

Ο Πολ Πογκμπά περνάει "ζωή και κότα" στο Μάντσεστερ κάνοντας ακόμα και πάρτι στο ξενοδοχείο όπου διαμένει όμως οι υπόλοιποι πελάτες έχουν χάσει τον ύπνο τους!

Ξεσαλώνει με νυχτερινά πάρτι ο Πογκμπά!

Βασιλιάς στο Μάντσεστερ! Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έχει τη φήμη του παίκτη που απολαμβάνει "special" μεταχείρισης τόσο από τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και από τον Ζοζέ Μουρίνιο, όμως και ο Πολ Πογκμπά δεν... πάει πίσω.

Ο Γάλλος άσος, που αποτελεί εδώ την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, διαμένει στο πεντάστερο ξενοδοχείο "Lowry" του Μάντσεστερ, μέχρι να νοικιάσει κάποιο σπίτι και η διοίκηση της Γιουνάιτεντ δεν δείχνει την παραμικρή ενόχληση για τα μέχρι τώρα... καμώματα του παίκτη.

Αυτά έχουν να κάνουν με διασκέδαση τη νύχτα, με τον Γάλλο άσο να κάνει πάρτι στο δωμάτιό του έχοντας στη διαπασών τη μουσική και φωνάζοντας ασταμάτητα και τους γείτονές του να έχουν χάσει τον ύπνο τους.

Ξεσαλώνει με νυχτερινά πάρτι ο Πογκμπά!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα μίας γυναίκας που έμενε μερικά δωμάτια απόσταση από τον Πογκμπά, η οποία αποκάλυψε στην "Sun":

"Ήταν απαίσιος ο θόρυβος. Δεν σταματούσε ποτέ η μουσική, οι φωνές και ο θόρυβος από πράγματα που έσπαγαν. Παραπονέθηκα στη ρεσεψιόν και μου είπαν πως δεν ήταν η πρώτη φορά που καποιος έκανε παράπονα αλλά δεν έκαναν τίποτα.

Επειδή ο Πογκμπά είναι διάσημος και η Γιουνάιτεντ πληρώνει πάρα πολλά σε αυτό το ξενοδοχείο, οι φυσιολογικοί επισκέπτες δεν υπολογίζονται". Η εν λόγω κυρία διατύπωσε μάλιστα γραπτά τα παράπονά της στη διεύθυνση του ξενοδοχείου μέσω e-mail και της απάντησαν πως θα την αποζημιώσουν μέσω κάποιας προσφοράς στην επόμενη επίσκεψή της.

Το εντυπωσιακό είναι πως στο ίδιο ξενοδοχείο διαμένει και ο Ζοζέ Μουρίνιο ενώ ο ίδιος ο παίκτης όχι μόνο δεν... καταλαβαίνει από παράπονα αλλά ανέβασε πριν λίγες ημέρες video με τα "κατορθώματά" του στην προσωπική του σελίδα στο Instagram:

Vive la vie! Having fun as always haha! Dance is life #enjoylife #ginga #blessed #alhamdulilah #mufc #firstneverfollows

A video posted by Paul Labile Pogba (@paulpogba) on

News 24/7

24MEDIA NETWORK