Ανακοίνωσε Μεντί η Λέστερ

Παίκτης της Λέστερ μέχρι το 2020 θα είναι ο Ναμπαλίς Μεντί, με τους πρωταθλητές Αγγλίας να έρχονται σε συμφωνία με την Μονακό και να ανακοινώνουν επίσημα τη μεταγραφή του.

Ανακοίνωσε Μεντί η Λέστερ

Ο 24χρονος Γάλλος αμυντικός μέσος πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία με τη Νις την τελευταία τριετία, ειδικά πέρυσι όπου η ομάδα της Νίκαιας κατέκτησε την 4η θέση στη Ligue 1.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των "αλεπούδων" τόνισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην Λέστερ. Η ομάδα είχε μία σπουδαία σεζόν και είναι έξοχο που βρίσκομαι εδώ. Θέλω να παίξω σε αυτό το επίπεδο. Μου αρέσει η Premier League και παρακολουθώ κάθε παιχνίδι.

Είναι ένα πρωτάθλημα με ταχύτητα και δύναμη και θέλω να διακριθώ εδώ. Ξέρω τον προπονητή, τη νοοτροπία του αλλά και τη φιλοσοφία του".

Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα