"Ανατρίχιασε" το King Power Stadium o Μποτσέλι

Ο διάσημος τενόρος, Αντρέα Μποτσέλι, τραγούδησε στο "King Power Stadium" πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης της Λέστερ με την Έβερτον, ανατριχιάζοντας τους φίλους των "αλεπούδων".

"Ανατρίχιασε" το King Power Stadium o Μποτσέλι

Η Λέστερ γιορτάζει το Σάββατο (7/5) την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Premier League, του πρώτου της ιστορίας της. Οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν ετοιμάσει πολύ ενδιαφέροντα πράγματα για την σπουδαία αυτή στιγμή του συλλόγου, ένα από τα οποία ήταν και... ο Αντρέα Μποτσέλι.

Ο διάσημος τενόρος τραγούδησε πριν από τη σέντρα στο "King Power Stadium", ανατριχιάζοντας τους φίλους των "αλεπούδων" καθώς και τον Κλαούντιο Ρανιέρι που βρέθηκε δίπλα του.

 

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ