Απίστευτη ατάκα Ρανιέρι για τις πιθανότητες της Λέστερ για πρωτάθλημα

Ερώτηση για τις πιθανότητες της Λέστερ να διατηρήσει τα πρωτεία στο πρωτάθλημα δέχθηκε ο τεχνικός της ομάδας, Κλαούντιο Ρανιέρι και φρόντισε να τους αφήσει όλους άφωνους με την απάντησή του!

Απίστευτη ατάκα Ρανιέρι για τις πιθανότητες της Λέστερ για πρωτάθλημα

Ως... πρωταθλητής πλέον μπαίνει στη μάχη της Premier League ο Κλαούντιο Ρανιέρι. Ο τεχνικός της Λέστερ μετά από μια εκπληκτική σεζόν, γνωρίζει πως πλέον είναι από δύσκολο έως ακατόρθωτο η ομάδα του να κατακτήσει και πάλι το πρωτάθλημα.

Και κάπως έτσι απάντησε και σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε από δημοσιογράφο:

"Υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να προσγειωθεί ο ΕΤ στο Πικαντίλι Σίρκους από το να διατηρήσουμε εμείς τα πρωτεία στο πρωτάθλημα", ήταν το σχόλιο του Ιταλού που φυσικά προκάλεσε γέλια.

Ενώ συνέχισε λέγοντας: " Την προηγούμενη σεζόν κάναμε κάτι απίστευτο, αλλά φέτος οι μεγάλοι θα είναι δυνατοί. Είμαι περίεργος και εγώ ο ίδιος, για να δούμε τι θα κάνουμε. Ας εξασφαλίσουμε τους 40 βαθμούς και βλέπουμε".

Η Λέστερ ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στην Premier το προσεχές Σάββατο (13/8) αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας της Χαλ. Μένει να δούμε αν θα συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε πέρυσι.

Όσον αφορά πάντως τον Ρανιέρι, δεν συνεχίζει... από εκεί που το άφησε πέρυσι. Κι αυτό γιατί πλέον αμείβεται με διπλάσιο μισθό! Ο Ιταλός υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη Λέστερ μέχρι το καλοκαίρι του 2020 και θα εισπράττει περίπου 3.500.000 ευρώ το χρόνο! Καθόλου άσχημα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK