Εξομολόγηση: Γι' αυτό έμεινε ο Βάρντι στη Λέστερ

Ο Τζέιμι Βάρντι εξηγεί τους όχι και τόσο επαγγελματικούς λόγους που τον οδήγησαν να παραμείνει στην Λέστερ παρά τη δελεαστική προσφορά της Αρσεναλ.

Εξομολόγηση: Γι' αυτό έμεινε ο Βάρντι στη Λέστερ

Oι πιο πολλοί θα περίμεναν ότι ο Τζέιμι Βάρντι θα εξαργύρωνε την καταπληκτική σεζόν που έκανε πέρυσι με τη Λέστερ για να πάει σε μία πιο “μεγάλη” ομάδα και να διεκδικήσει περισσότερα πράγματα. Αυτή θα ήταν η mainstream επιλογή.

Αντ' αυτού όμως, ο Αγγλος στράικερ, αν και είχε δελεαστική πρόταση της Αρσεναλ στα χέρια του (προσωπικά από τον Αρσέν Βενγκέρ) προτίμησε να παραμείνει στη.... φτωχή (που λέει ο λόγος) πλην τίμια Λέστερ.

“Ηταν η πιο δύσκολη απόφαση που πήρα ποτέ” εξηγεί ο ίδιος “αλλά ταυτόχρονα και η πιο εύκολη. Στη Λέστερ είμαστε ένα γκρουπ από αδέρφια. Και το κεφάλι και η καρδιά μου είπαν να μείνω και τελικώς τα άκουσα”.

“Κλεισμένος σ' ένα ξενοδοχείο χωρίς να ξέρεις τι να κάνεις, σκέφτεσαι πολύ. Και εγώ σκέφτηκα. Σκέφτηκα σαν επαγγελματίας, ήταν επαγγελματική απόφαση αλλά ξέρετε, δεν είμαι και πολύ καιρό επαγγελματίας”, συνέχισε στο ίδιο στιλ ο Βάρντι.

Από τη Λέστερ βεβαίως ανταμείφθηκε μ' ένα νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που του αποφέρει 100.000 λίρες την εβδομάδα. Αλλά στη Λέστερ της οποίας το άστρο μπορεί να σβήσει ανά πάσα στιγμή.

“Η ιστορία της όμως συνεχίζεται” λέει ο Βάρντι “και θέλω να είναι μέρος της. Πριν από λίγα χρόνια ήμασταν στην Τσάμπιονσιπ. Συνεχίζουμε όμως μαζί γι' αυτά που πρόκειται να έρθουν. Και στο κάτω-κάτω μόνο τον Καντέ χάσαμε”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Βάρντι: Από την απόρριψη και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στην παγκόσμια υπόκλιση!

News 24/7

24MEDIA NETWORK