Επιμένει ο Ρανιέρι: "Η Λέστερ δεν θα πάρει πρωτάθλημα"

Τι κι αν η Λέστερ βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας της Premier League 7 αγωνιστικές πριν από το φινάλε; Ο Κλαούντιο Ρανιέρι είναι πεπεισμένος πως η ομάδα του δεν θα πάρει τον τίτλο.

Επιμένει ο Ρανιέρι: "Η Λέστερ δεν θα πάρει πρωτάθλημα"

Συνέντευξη σε ιταλική εκπομπή παραχώρησε ο Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος αν και πιέστηκε από τους δημοσιογράφους, επέμεινε σε όσα έχει πει και στο παρελθόν στη "Marca": Λέστερ δεν θα πάρει τον τίτλο φέτος".

"Όχι, όχι, όχι (σ.σ απάντηση σε ερώτηση για το αν η Λέστερ θα πάρει πρωτάθλημα). Παλεύουμε απλά για να βγούμε στην Ευρώπη, αυτό είναι όλο", τόνισε χαρακτηριστικά ο πρώην τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας.

Ερωτηθείς για το αν θα αντικαταστήσει τον Αντόνιο Κόντε στην εθνική Ιταλίας απάντησε: "Όχι, είμαι καλά στην Λέστερ και έχω 3 χρόνια συμβόλαιο". Ο δημοσιογράφος τότε αντέδρασε λέγοντας "άρα φέτος μάχεστε για την παραμονή και του χρόνου ελπίζετε... " και ο Ρανιέρι συμπλήρωσε "...να χτίσουμε κάτι".

"Όλοι οι Άγγλοι είναι αισιόδοξοι για την Λέστερ, αλλά εμείς μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως δεν θα κερδίσει τίποτα;", ρώτησε τέλος ο δημοσιογράφος και η απάντηση που πήρε ήταν "ναι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Νέο "χρυσό" συμβόλαιο για Ρανιέρι ετοιμάζει η Λέστερ

News 24/7

24MEDIA NETWORK