Γιατί έφυγε ο Καμπιάσο από τη Λέστερ

Η λεπτομέρεια πίσω από την αποχώρηση του Εστέμπαν Καμπιάσο από τη Λέστερ. Τι ειπώθηκε με τον Κλαούντιο Ρανιέρι που τον είχε στην Ίντερ.

Γιατί έφυγε ο Καμπιάσο από τη Λέστερ

Αν και αναδείχθηκε πέρυσι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της Λέστερ, ο Εστέμπαν Καμπιάσο, με τον οποίο ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις, αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του και να φύγει. Απόρησαν πολλοί με την επιλογή του αυτή, δεδομένου ότι είχε ηγετικό ρόλο στις "αλεπούδες" και όλα όσα ζητούσε για να νιώθει καλά.

Υπήρχε όμως συγκεκριμένη εξήγηση πίσω από την απόφασή του και δεν ήταν άλλη από την έλευση του Κλαούντιο Ρανιέρι. Οι δυο τους είχαν συνυπάρξει στην Ίντερ τη σεζόν 2011-12, αλλά οι σχέσεις τους δεν ήταν οι καλύτερες. Είχε δημιουργηθεί πάγος ανάμεσά τους και η κουβέντα που έκαναν όταν ο Ιταλός προπονητής ανέλαβε τη Λέστερ δεν έσπασε.

Σύμφωνα με συγκεκριμένες πηγές ο Καμπιάσο θεωρεί τον Ρανιέρι παρωχημένο προπονητή και εκτός εποχής. Του χρεώνει μάλιστα κακούς χειρισμούς ενόσω ήταν στους "νερατζούρι" και ο ίδιος ζούσε τα αποδυτήρια από μέσα. Θα ήταν δηλαδή ευχαριστημένος με μια διαφορετική επιλογή της διοίκησης του αγγλικού συλλόγου.

Ο Ρανιέρι μίλησε για τη συζήτηση που είχε με τον Καμπιάσο αφού προσελήφθη στην αγγλική ομάδα. " Του μίλησα γιατί τον ξέρω από την Ίντερ. Του είπα ότι τον χρειαζόμαστε, ότι όλοι τον αγαπούν. Μου απάντησε πως ήθελε να περιμένει για να εξετάσει όλες τις προοπτικές και μετά να επιλέξει. Εμείς όμως χρειαζόμασταν ένα ναι ή όχι".

Και προφανώς ο Καμπιάσο απάντησε όχι, για να διευκολύνει τις αλεπούδες όπως επικαλέστηκε.

Διαβάστε ακόμη:

Ψάχνει το "μπαμ" με Καμπιάσο ο Ολυμπιακός

News 24/7

24MEDIA NETWORK