Ο Μαχρέζ... λιώνει και η Λέστερ φέρνει "φλερτ" του Ολυμπιακού!

Το "φλερτ" του Χατέμ Μπεν Αρφά με τον Ολυμπιακό κρατάει χρόνια, "γάμος" όμως δεν έχει γίνει ποτέ. Στο... κόλπο της απόκτησης του διεθνή Γάλλου φέρεται πως μπαίνει η Λέστερ που έχει ήδη ξεχάσει τον Ριάντ Μαχρέζ και ψάχνει τον αντικαταστάτη του.

Ο Μαχρέζ... λιώνει και η Λέστερ φέρνει "φλερτ" του Ολυμπιακού!

Ο Ριάντ Μαχρέζ βρίσκεται σε τραγική ψυχολογική κατάσταση, καθώς δεν κατάφερε να πάρει μεταγραφή στη Σίτι το χειμώνα μια και η Λέστερ είχε την παράλογη απαίτηση των 100.000.000 ευρώ! Έμεινε στους πρώην πρωταθλητές, ωστόσο είναι τιμωρημένος επειδή δεν πήγαινε στις προπονήσεις.

Πάντως, οι "αλεπούδες" δεν τα έχουν βάψει... μαύρα εξαιτίας του Αλγερινού και προχωρούν τη ζωή τους έχοντας βγει στο ψάξιμο για τον επόμενο.

Και ποιος είναι αυτός; Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, πολλές πιθανότητες να παίξει στο "King Power" συγκεντρώνει ο Χατέμ Μπεν Αρφά της Παρί.

Το όνομα του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, αρκετές φορές στο παρελθόν, κυρίως από Γαλλία μεριά έχει... μπερδευτεί με τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει κάτι στην υπόθεση αυτή.

Αυτή τη στιγμή, ο Μπεν Αρφά ανήκει στην Παρί, αλλά το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και μπορεί να διαπραγματευτεί με οποιοδήποτε κλαμπ θελήσει το μέλλον της καριέρας του, που ομολογουμένως έχει πάρει φθίνουσα πορεία από τη στιγμή που αποφάσισε να μετακινηθεί στο Παρίσι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK