Οι δημοσιογράφοι ψήφισαν Βάρντι για κορυφαίο

Ο Τζέιμι Βάρντι ψηφίστηκε κορυφαίος της σεζόν από 400 δημοσιογράφους.

Οι δημοσιογράφοι ψήφισαν Βάρντι για κορυφαίο

Διάκριση για τον Τζέιμι Βάρντι, ο οποίος ψηφίστηκε καλύτερος παίκτης για την εφετινή Premier League από τους δημοσιογράφους. Συγκεκριμένα ο 29χρονος βρέθηκε στην 1η θέση μετά από ψηφοφορία που έλαβαν μέρος περίπου 400 συντάκτες.

"Σας ευχαριστώ, όπως και τους συμπαίκτες μου που είναι ο λόγος που βγήκα πρώτος. Ήταν εκπληκτική σεζόν για όλους εμάς στην Λέστερ. Μία ομαδική δουλειά και όχι ατομική. Ευχαριστώ τον προπονητή μου και όλο του το σταφ, όπως και τον κόσμο για την στήριξη του. Τώρα είμαστε συγκεντρωμένοι στις τελευταίες δυο εβδομάδες έτσι ώστε να ολοκληρώσουμε μία φανταστική σεζόν.

Τέλος ελπίζω να κρατήσω τη φόρμα μου μέχρι και το EURO του καλοκαιριού", είπε ο Τζέμι Βάρντι που έγινε ο πρώτος παίκτης της Λέστερ που κατακτά το συγκεκριμένο βραβείο.

Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα