Οι οπαδοί "κράζουν" την Λέστερ για την απόλυση Ρανιέρι!

Η απόλυση Ρανιέρι εξόργισε αφάνταστα τους φίλους της Λέστερ που κατηγόρησαν τη διοίκηση και έφτασαν στο σημείο να εύχονται... υποβιβασμό των "αλεπούδων"!

Οι οπαδοί "κράζουν" την Λέστερ για την απόλυση Ρανιέρι!

Τον περασμένο Μάιο ο Κλάουντιο Ρανιέρι έγραψε ιστορία οδηγώντας την Λέστερ στην κατάκτηση του τίτλου της Premier League για πρώτη φορά στην ιστορία της όμως πριν καν συμπληρωθεί ένας χρόνος είδε τους διοικούντες τον σύλλογο να τον απομακρύνουν από την τεχνική ηγεσία!

Η απόφασή τους βασίστηκε στο γεγονός πως η πρωταθλήτρια Αγγλίας βρίσκεται πολύ κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού (την ίδια ώρα πάντως διεκδικεί την πρόκριση στα προημιτελικα του Champions League!), με την κίνηση πάντως αυτή να προκαλεί εξέγερση στους οπαδούς της ομάδας.

Το "κράξιμο" στη διοίκηση είναι απίστευτο και αποτυπώνεται στα χιλιάδες σχόλια που συνοδεύουν την ανακοίνωση της απόλυσης Ρανιέρι στους λογαριασμούς της Λέστερ στα social media (Facebook, Twitter). Διαβάστε μερικά χαρακτηριστικά μηνύματα:

Οι οπαδοί "κράζουν" την Λέστερ για την απόλυση Ρανιέρι!

"Πόσο αγνώμονες!!! Ο άνθρωπος αυτός σας έκανε γνωστή ομάδα"

"Απαίσιοι, ελπίζω να υποβιβαστείτε τρεις σεζόν στη σειρά"

"Έτσι συμπεριφέρεστε σε κάποιον που σας έκανε γνωστούς παγκοσμίως. Εάν δεν ήταν εκείνος, θα ήσασταν ήδη στην Championship. Τέλος πάντων, καλό υποβιβασμό".

"Οι παίκτες θα πρέπει να ντρέπονται που δεν δίνουν το 100%"

"Απόλυτη ξεφτίλα, θα πρέπει να ντρέπεστε, αυτό είναι χειρότερο και από το να πέφτατε στην League One"

"Δεν είμαι οπαδός της Λέστερ αλλά μιλάμε για ντροπή... ήταν ό,τι καλύτερο συνέβη στην Λέστερ και αυτό που έκανε ο σύλλογος είναι ασυγχώρητο... σε τι πλανήτη ζει το διοικητικό συμβούλιο;"

"Ουάου! 9 μήνες πριν πήρατε την Premier League! Πουλήσατε τον Καντέ, δεν αναπληρώσατε το κενό του και έτσι απολύσατε τον προπονητή παρά το γεγονός πως είστε ακόμα στο Champions League. Σοκαριστική απόφαση".

H ANAKOIΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΕΣΤΕΡ ΣΤΟ FACEBOOK (ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ)

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΕΣΤΕΡ ΣΤΟ TWITTER (ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ):

News 24/7

24MEDIA NETWORK