Παίρνει Μούσα με ποσό-ρεκόρ η Λέστερ

Στην Αγγλία προκείμενου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Λέστερ βρίσκεται ο επιθετικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αχμέντ Μούσα. Ο Νιγηριανός αναμένεται να γίνει η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία των "αλεπούδων". Διαβάστε το ποσό-ρεκόρ.

Παίρνει Μούσα με ποσό-ρεκόρ η Λέστερ

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της ακριβότερης μεταγραφής της ιστορίας της βρίσκεται η Λέστερ. Σύμφωνα με πληροφορίες του " BBC" η αγγλική ομάδα ήρθε σε συμφωνία με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την απόκτηση του Αχμέντ Μούσα έναντι 19.000.000 ευρώ.

Ο Νιγηριανός άσος βρίσκεται ήδη στην Αγγλία προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, κι αν όλα κυλήσουν ομαλά θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Μούσα αποτελούσε διακαή πόθο του Κλαούντιο Ρανιέρι απ' τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά τελικά η μεταγραφή του δεν προχώρησε τότε. Παρόλα αυτά, οι "αλεπούδες" δεν τα παράτησαν και... δικαιώθηκαν.

Αυτή θα είναι η 3η μεταγραφή κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, αφού προηγήθηκαν οι Λουίς Ερνάντεθ και Ναμπαλί Μεντί. Θυμίζουμε πως η ακριβότερη μεταγραφή της Λέστερ είναι ο Αντρέι Κράμαριτς, ο οποίος το 2013 κόστισε 14.000.000 ευρώ.

Ο Μούσα, την τετραετία που αγωνίστηκε με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ μέτρησε 54 γκολ σε 168 αγώνες, ενώ παράλληλα έχει 11 τέρματα σε 58 συμμετοχές με την εθνική Νιγηρίας. Μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα άκρα της επίθεσης όσο κι ως κεντρικός επιθετικός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK