Ρανιέρι: "Δεν τελείωσε ακόμα το πρωτάθλημα"

Τίποτα δεν έχει ακόμη κριθεί στην Premier League σύμφωνα με τον Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος χαρακτήρισε "τρομερά" τα τελευταία πέντε παιχνίδια της Λέστερ στην κούρσα για τον τίτλο.

Ρανιέρι: "Δεν τελείωσε ακόμα το πρωτάθλημα"

Πέντε αγωνιστικές πριν από το φινάλε, η Λέστερ βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας της Premier League, στο +7 από τη δεύτερη Τότεναμ. Οι "αλεπούδες" έχουν δύσκολο έργο στα εναπομείναντα παιχνίδια, αφού καλούνται να αντιμετωπίσουν τις Γουέστ Χαμ, Σουόνσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έβερτον και Τσέλσι, γι'αυτό και ο Κλαούντιο Ρανιέρι όπου σταθεί κι όπου βρεθεί επισημαίνει πως τίποτα δεν έχει τελειώσει.

"Δεν έχει τελειώσει ακόμα. Είμαστε στο Champions League αλλά τα τελευταία πέντε παιχνίδια θα είναι τρομερά. Η Τότεναμ δεν θα τα παρατήσει και πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Ποτέ δεν σκέφτομαι τι κάνουν οι άλλοι αλλά αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι η δουλειά μας με τον καλύτερο τρόπο. Εάν η Τότεναμ μας περάσει τότε θα τους συγχαρούμε. Έτσι είναι ο αθλητισμός", δήλωσε.

Όσο για την αγάπη του κόσμου: "Βλέποντας τόσο κόσμο γύρο μας, ολόκληρες οικογένειες σε πούλμαν με φανέλες της Λέστερ να μας ακολουθούν στο Σάντερλαντ, αυτό με συγκίνησε. Σε τέτοιες στιγμές συνειδητοποιείς την ιδιαίτερη δύναμη του ποδοσφαίρου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK