Ρανιέρι: "Να προσφέρω στους παίκτες μου κρασί και τυρί"

Η Λέστερ του Κλαούντιο Ρανιέρι διατήρησε για ακόμη ένα ματς το αήττητο της στην Premier League και ο πρώην τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας είχε κέφια στη συνέντευξη Τύπου.

Ρανιέρι: "Να προσφέρω στους παίκτες μου κρασί και τυρί"

Αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 στην έδρα της Στόουκ, η Λέστερ του Κλαούντιο Ρανιέρι κατάφερε να φέρει τα πάνω κάτω και τελικά να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας (2-2). Μετά τη λήξη του αγώνα, ο πρώην τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας είχε κέφια και ήταν απολαυστικός στη συνέντευξη Τύπου:

"Ούτε πίτσα, ούτε χοτ-ντογκ. Ίσως οι παίκτες μου να περίμεναν από μένα να τους προσφέρω κρασί και τυρί", δήλωσε με χιούμορ ο Ιταλός.

"Το ματς ξεκίνησε πολύ καλά και λάτρεψα τα πρώτα 12 λεπτά της ομάδας μου. Ήρθαμε εδώ να σκοράρουμε αλλά ξαφνικά δεχτήκαμε γκολ και από εκεί και πέρα κάναμε λάθη. Μπορεί να συμβεί αυτό στο ποδόσφαιρο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο απελπισμένοι από αυτούς και οι οπαδοί μας πίστεψαν ότι τα πάντα είναι δυνατά. Δεν είναι πολύ καλό το ότι έχουμε βρεθεί τέσσερις σερί φορές πίσω στο σκορ.

Μίλησα στους παίκτες μου και τους είπα πως θέλω να κρατήσουμε το μηδέν σε ένα ματς. Είμαι Ιταλός και δεν θέλω να δέχομαι γκολ!"

News 24/7

24MEDIA NETWORK