Σοβαρός κίνδυνος τιμωρίας για Βάρντι

Η Λέστερ οδεύει στο φινάλε μιας απίστευτης σεζόν, πιθανότατα χωρίς τον ηγέτη της, Τζέιμι Βάρντι.

Σοβαρός κίνδυνος τιμωρίας για Βάρντι
Βάρντι-Λέστερ-Μος © AP

Η Λέστερ χρειάζεται οκτώ βαθμού για να κατακτήσει το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της, ωστόσο κινδυνεύει να χάσει στα πιο κρίσιμα παιχνίδια τον ηγέτη της επίθεσης, Τζέιμι Βάρντι.

Ο Άγγλος επιθετικός τιμωρήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για "θέατρο" στον αγώνα με τη Γουέστ Χαμ, με συνέπεια να αποβληθεί κι ενώ το σκορ ήταν 1-0 υπέρ των "αλεπούδων" με δικό του γκολ.

Παρά την κόκκινη κάρτα, δεν αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο του "Κινγκ Πάουερ", αλλά παρέμεινε και άρχισε να επιτίθεται φραστικά στον διαιτητή Τζον Μος για την απόφαση.

Αυτή η συμπεριφορά επέφερε κλήση σε απολογία στον 29χρονο διεθνή, ο οποίος μετράει 22 γκολ στην Premier League τη φετινή σεζόν για λογαριασμό των πρωτοπόρων.

Ο Βάρντι θα τιμωρηθεί με μία αγωνιστική για την αποβολή του, την οποία θα εκτίσει στο προσεχές εντός έδρας παιχνίδι με τη Σουόνσι, ωστόσο εάν επιβληθεί κι άλλη ποινή για τη συμπεριφορά του, τότε θα απουσιάσει από τον αγώνα κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Ολντ Τράφορντ".

Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του, αφού ο Ντιέγκο Κόστα της Τσέλσι είχε τιμωρηθεί με μία αγωνιστική επιπλέον, 20.000 λίρες πρόστιμο και επίπληξη, μετά από την κόκκινη που δέχθηκε στον προημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας από την Έβερτον (ήττα αποκλεισμός της Τσέλσι), όπου αντέδρασε για τις δύο κίτρινες κάρτες που αντίκρισε και επιτέθηκε λεκτικά στον διαιτητή.

Ο Βάρντι θα απολογηθεί την Πέμπτη, μαζί με τη Λέστερ, η οποία κλήθηκε σε απολογία για τη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών της να περικυκλώσουν τον διαιτητή στον καταλογισμό πέναλτι υπέρ της Γουέστ Χαμ στο 83ο λεπτό του αγώνα, που ολοκληρώθηκε ισόπαλο 2-2 μετά από εύστοχο χτύπημα πέναλτι της ομάδας του Κλάουντιο Ρανιέρι στο 94'.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

34η αγ.: Σώθηκε στο 94' η Λέστερ, νέα νίκη η Λίβερπουλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK