Στη μεταγραφική λίστα του Ρανιέρι ο Μανωλάς

Ο Κώστας Μανωλάς φέρεται να βρίσκεται ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν την Λέστερ ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Στη μεταγραφική λίστα του Ρανιέρι ο Μανωλάς

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος Αγγλίας από τη Λέστερ καθώς και η εξασφάλιση της συμμετοχής της στο Champions League θα φέρει εξωπραγματικά ποσά της τάξης των 150.000.000 ευρώ στα ταμεία της Λέστερ. Οι "αλεπούδες" κοιτάζουν την επόμενη μέρα στην ομάδα, ωστόσο ο Κλαούντιο Ρανιέρι δεν έχει δώσει ακόμη ονόματα ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

"Ψάχνουμε για παίκτες στο μοντέλο της Λέστερ. Θέλω... πεινασμένους και ταπεινούς ανθρώπους. Δεν χρειαζόμαστε αστέρια. Χρειαζόμαστε ενίσχυση για το τμήμα. Μάξιμουν 22-24 παίκτες, δύο ομάδες στην προπόνηση. H Premier League, το Champions League, το League Cup και το FA Cup μεταφράζονται σε τουλάχιστον 50 αγώνες κάθε σεζόν και το ροτέισον θα είναι μια προφανής επιλογή", δηλώνει ο Ιταλός τεχνικός, ωστόσο τα ξένα ΜME έχουν κάνει ήδη μια πρώτη καταγραφή των παικτών που ενδιαφέρουν τους πρωταθλητές.

Σύμφωνα με την "Gazzetta dello sport" την άμυνα το όνομα που έχει ακουστεί είναι αυτό του Κώστα Μανωλά, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον Ρανιέρι στο σύντομο πέρασμα του 64χρονου από τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας. Για τη μεσαία γραμμή εξετάζεται ο Ναμπαλί Μεντί της Νις, ενώ για την επίθεση οι Αχμέτ Μούσα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Βινσάν Αμπουμπακάρ της Πόρτο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πάνω από 150.000.000 ευρώ στη Λέστερ, πόσα παίρνει ο Ρανιέρι

News 24/7

24MEDIA NETWORK