Τι έγραφαν οι Έλληνες στο twitter για τον Ρανιέρι μετά από τα Νησιά Φαρόε

Σαν... ψέμα μοιάζουν όσα είχαμε γράψει για τον Κλάουντιο Ρανιέρι και την ικανότητά του ως προπονητής, στο πέρασμά του από την Εθνική Ελλάδας. Τα πιο χαρακτηριστικά tweets.

Τι έγραφαν οι Έλληνες στο twitter για τον Ρανιέρι μετά από τα Νησιά Φαρόε
Ρανιέρι-Εθνική Ελλάδας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρωταθλητής Αγγλίας του 2016 με τη Λέστερ υπήρξε ο απολυμένος και δακτυλοδεικτούμενος Κλάουντιο Ρανιέρι του 2014.

Ο Ιταλός τεχνικός αποχώρησε με κάκιστο τρόπο από τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας τον Νοέμβριο εκείνου του έτους, αμέσως μετά από την ταπεινωτική ήττα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος από τα Νησιά Φαρόε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2014.

Ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, οι Έλληνες έβγαλαν το... άχτι τους στα social media και δη στο twitter, όπου χλεύασαν τον Ιταλό, αλλά και τους διεθνείς ποδοσφαιριστές.

Η αρχή είχε γίνει από την ήττα κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία, ωστόσο κορυφώθηκε μετά από την αποτυχία στο τέταρτο επίσημο παιχνίδι του Ρανιέρι στον πάγκο της Ελλάδας, που αποδείχθηκε και τελευταίο.

"Με Ρανιέρι προπονητή ούτε τα νησιά του Lost δεν κερδίζουμε" και "τρεις μήνες ήταν αρκετοί για να διαλύσει ο Ρανιέρι ό,τι είχε χτιστεί μέσα σε 10 χρόνια", έγραφαν μερικά tweets, ενδεικτικά του κλίματος που επικρατούσε, δικαίως ή αδίκως, για τον Ρανιέρι εκείνη την περίοδο.

Θυμηθείτε ορισμένα εξ αυτών

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τσάρλυ: Η δύναμη ψυχής και οι συγκυρίες που ευνόησαν όπως το 2004
Ρανιέρι: "Είμαι ο ίδιος που απολύθηκε από την Ελλάδα"

News 24/7

24MEDIA NETWORK