Το τραγούδι του Ρανιέρι που ξεσήκωσε τους παίκτες

Ένα τραγούδι των Kasabian ήταν το μυστικό του Κλάουντιο Ρανιέρι για να ωθήσει κίνητρο στους παίκτες της Λέστερ.

Leicester City's manager Claudio Ranieri, second right, gives instructions to Danny Drinkwater during the English Premier League soccer match  against Sunderland at the King Power Stadium, Leicester, England  Saturday Aug. 8, 2015.  (Paul Harding/PA  via AP)  UNITED KINGDOM OUT  NO SALES NO ARCHIVE
Λέστερ-Ρανιέρι AP

Έναν... κρυφό άσο στο μανίκι του χρησιμοποίησε ο Κλάουντιο Ρανιέρι για να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές του πριν από την πρεμιέρα της Λέστερ με τη Σάντερλαντ στην Premier League.

Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας αποκάλυψε στο " BBC" ότι έπαιξε ένα τραγούδι στα αποδυτήρια.

"Είπα στους παίκτες μου 'όταν θα πάτε στο γήπεδο και θα ακούτε το τραγούδι των Kasabian να παίζει, αυτό σημαίνει ότι θέλουν πολεμιστές'. Θέλω να τους βλέπω ως πολεμιστές για τους φιλάθλους", εξήγησε ο Ιταλός προπονητής για το τραγούδι "Fire" που ακούγεται από τα μεγάφωνα κατά την είσοδο των "αλεπούδων" στον αγωνιστικό χώρο του "Κινγκ Πάουερ Στέιντιουμ".

"Οι Kasabian είναι ένα φανταστικό ροκ συγκρότημα από το Λέστερ και νομίζω ότι ο κιθαρίστας τους, Σερτζ, είναι Ιταλός. Είναι καλό και νομίζω ότι οι φίλαθλοι λατρεύουν τους μαχητές. Είμαστε μαχητές. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών", δήλωσε ο Ρανιέρι μετά από τη νίκη 4-2 της ομάδας του στο ντεμπούτο του στον πάγκο της.

"Ήθελα μαχητές και πολεμιστές και αυτό είναι σημαντικό για μένα επειδή θα υπάρχουν αγώνες όπου θα χάσεις ή θα φέρεις ισοπαλία. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να παλέψεις και πάλεψαν".

"Έχουμε κάνει ορισμένα τρελά πράγματα, αλλά αυτό είναι εκεί, μεταξύ αυτών. Θα μπορούσα να επιστρέψω όλα τα βραβεία, αυτό μου είναι αρκετό", δήλωσε ο 34χρονος Σερτζ Πιτσόρνο, όταν έμαθε για τη μέθοδο που προσέφερε κίνητρο ο Ρανιέρι στους παίκτες του.

"Έμαθα ότι ο Ρανιέρι χρησιμοποίησε τους Kasabian για να δώσει κίνητρο στους παίκτες του. Καλή επιλογή. Εάν λειτουργήσει, θα αγοράσω όλα τα άλμπουμ τους", σχολίασε ο προπονητής της Γουέστ Χαμ, Σλάβεν Μπίλιτς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK