Το... τρένο "Βάρντι" παρέσυρε την Γιουνάιτεντ!

Η Λέστερ άνοιξε το σκορ κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από αντεπίθεση για σεμινάριο και απίστευτη κούρσα του Τζέιμι Βάρντι έξω από τη μεγάλη περιοχή του Σμάιχελ (VIDEO)!

Leicester City's Jamie Vardy celebrates after scoring his sides third goal of the game during their English Premier League soccer match between Arsenal and Leicester City at the Emirates stadium in London, Friday, Aug. 11, 2017. (AP Photo/Alastair Grant)
vardy AP

Στο 27ο λεπτό του αγώνα Λέστερ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με πανέμορφο τρόπο που θα θυμόμαστε από το 2017.

Κλέψιμο έξω από την περιοχή του Σμάιχελ, συνδυασμό του Ντιντί με τον Βάρντι, σαραντάρα σέντρα του Ντιντί στον Μαχρέζ και ασίστ στου Αλγερινού στον Άγγλο που ήρθε σαν... τρένο από την άμυνα για να σκοράρει!

Βέβαια η Γιουνάιτεντ ισοφάρισε 40ο λεπτό με πανέξυπνο σουτ του Μάτα μέσα από τη μεγάλη περιοχή ενώ ο ίδιος παίκτης της έδωσε και το προβάδισμα στο 60' με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ!

Οι γηπεδούχοι δεν παράτησαν πάντως το παιχνίδι σε κανένα σημείο, πίεσαν και τελικά δικαιώθηκαν αφού ο ΜακΓκουάιρ έγραψε το τελικό 2-2 στο φινάλε των καθυστερήσεων!

ΛΕΣΤΕΡ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ 2-2

News 24/7

24MEDIA NETWORK