Ονειρεμένη Τσέλσι, μοίρασε εφιάλτες σε Μ.Γιουνάιτεντ και Μουρίνιο!

Στην επιστροφή του Ζοσέ Μουρίνιο στο "Stamford Bridge" η Τσέλσι έδωσε ένα καλό και σκληρό μάθημα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι "μπλε" του Αντόνιο Κόντε επικράτησαν πολύ εύκολα με το σαρωτικό 4-0 και σκαρφάλωσαν στην 2η θέση, αφήνοντας 7η την αντίπαλό τους (video)!

Ονειρεμένη Τσέλσι, μοίρασε εφιάλτες σε Μ.Γιουνάιτεντ και Μουρίνιο!

Όνειρο για Τσέλσι, εφιάλτης για Μουρίνιο. Η επιστροφή του Ζοζέ Μουρίνιο στο "Stamford Bridge" για πρώτη φορά ως αντίπαλος της Τσέλσι σε αγώνα της Premier League έφερε ένα άνευ προηγουμένο κάζο για τον Πορτογάλο τεχνικό ("Δεν είσαι πια special one", του φώναζαν από τις εξέδρες οι άλλοτε πιστοί του) και έναν ιστορικό θρίαμβο για τους Λονδρέζους οι οποίοι διέσυραν με το εμφατικό 4-0 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ονειρεμένη Τσέλσι, μοίρασε εφιάλτες σε Μ.Γιουνάιτεντ και Μουρίνιο!
© AP

Οι "μπλε" άνοιξαν το σκορ από τα... αποδυτήρια, με τον Πέδρο να γράφει το 1-0 μετά από 30 δευτερόλεπτα αγώνα (το γρηγορότερο γκολ στη φετινή Premier League) ενώ το ημίχρονο έκλεισε με τους γηπεδούχους να έχουν μαξιλαράκι ασφαλείας δύο γκολ χάρη στο τέρμα του Γκάρι Κέιχιλ στο 21ο λεπτό με κοντινό σουτ.

Ονειρεμένη Τσέλσι, μοίρασε εφιάλτες σε Μ.Γιουνάιτεντ και Μουρίνιο!
© GETTY IMAGES

Ο Εντέν Αζάρ έγραψε το 3-0 στο 62' κάνοντας ό,τι ήθελε τον Σμόλινγκ μέσα στην περιοχή και νικώντας με δεξί διαγώνιο σουτ τον Ντε Χέα ενώ στο 70' ο Καντέ πανηγύρισε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Τσέλσι εκθέτοντας ανεπανόρθωτα όλη την άμυνα των "κόκκινων διαβόλων".

Ονειρεμένη Τσέλσι, μοίρασε εφιάλτες σε Μ.Γιουνάιτεντ και Μουρίνιο!
© ANDY HOOPER/DAILY MAIL

Αυτή ήταν μόλις η δεύτερη φορά που ομάδα του Μουρίνιο δέχτηκε πάνω από τρία γκολ σε αγώνα Premier League (η πρώτη ήταν τον Ιανουάριο του 2015 στην ήττα της Τσέλσι με 5-3 εκτός έδρας από την Τότεναμ) ενώ είναι εντυπωσιακό πως η Τσέλσι έμεινε αήττητη για 8ο συνεχόμενο ματς πρωταθλήματος απέναντι στην Γιουνάιτεντ.

Ονειρεμένη Τσέλσι, μοίρασε εφιάλτες σε Μ.Γιουνάιτεντ και Μουρίνιο!
© BPI / KIERAN MCMANUS

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

Τσέλσι: Κουρτουά, Αθπιλικουέτα, Νταβίντ Λουίζ, Κέιχιλ, Καντέ, Μάτιτς, Μόουζες, Μάρκος Αλόνσο, Πέδρο (71' Τσαλόμπα), Αζάρ (78' Ουίλιαν), Ντιέγκο Κόστα (78' Μπατσουαγί)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Βαλένσια, Μπεγί (52' Ρόχο), Σμόλινγκ, Μπλιντ, Αντέρ Ερέρα, Φελαϊνί (46' Μάτα), Πογκμπά, Λίνγκαρντ (65' Μαρσιάλ), Ράσφορντ, Ιμπραχίμοβιτς

TO LIVE

17:43
Καλησπέρα σας. Σε κάτι περισσότερο από 15 λεπτά έχουμε σέντρα στο μεγάλο ματς της 9ης αγωνιστικής της Premier League, με την Τσέλσι να υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
17:44
Αναμφίβολα το γεγονός της ημέρας, της εβδομάδας και του μήνα είναι σίγουρα η επιστροφή του Ζοζέ Μουρίνιο στο "Stamford Bridge" ο οποίος για πρώτη φορά στην καριέρα του θα τεθεί αντιμέτωπος της Τσέλσι σε αγώνα για την κορυφαία κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος.
17:45
Μέχρι πρότινος η μοναδική φορά που την είχε αντιμετωπίσει ήταν τη σεζόν 2009-2010 όπου ως προπονητής της Ίντερ την απέκλεισε στους "16" του Champions League (νίκη με 2-1 για τους Μιλανέζους στο "Meazza" και ισοπαλία 2-2 στη ρεβάνς του Λονδίνου) στο δρόμο προς το τρεμπλ.
17:47
Το τι σημαίνει ο Μουρίνιο για την Τσέλσι, το τι σημαίνει η Τσέλσι για τον Μουρίνιο, αλλά και το πώς φτάσαμε από "special one" να γίνει απόψε "enemy" (εχθρός) τα διαβάσατε σήμερα μέσα από το αφιέρωμα του Contra.gr
17:48
Η σύνθεση της Τσέλσι: Κουρτουά, Αθπιλικουέτα, Νταβίντ Λουίζ, Κέιχιλ, Μόζες, Καντέ, Μάτιτς, Αλόνσο, Πέδρο, Ντιέγκο Κόστα, Αζάρ
17:50
Η σύνθεση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Βαλένσια, Σμόλινγκ, Μπεγί, Μπλιντ, Φελαϊνί, Άντερ Ερέρα, Ράσφορντ, Πογκμπά, Λίνγκαρντ, Ιμπραχίμοβιτς
17:50
Εκτός αποστολής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Γουέιν Ρούνεϊ.
17:51
Για την Τσέλσι, στον πάγκο κάθεται ο Τζον Τέρι. Ο Κόντε παίζει με σύστημα 3-4-3, με τους Αθπλικουέτα και Μόζες να λειτουργούν ως φουλ-μπακ.
17:52
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε επίσημα πως ο λόγος του αποκλεισμού του Ρούνεϊ από την αποστολή οφείλεται σε τραυματισμό που αποκόμισε στην τελευταία προπόνηση της ομάδας του.
17:52
Μπαμπης 21 : Του λείπει ο μωραις και θα εχει πρόβλημα ο μουρινιο!
17:53
Ο Μουρίνιο δεν έχει δίπλα του τον Μοράις, πάντα κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης των δύο ομάδων είχε χρόνο να τα πει λίγο με τον πρώην αρχηγό του στην Τσέλσι, τον Τζον Τέρι.
17:55
Από τις 16 νίκες που μετράει η Τσέλσι στην Premier League απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι πέντε έχουν σημειωθεί με προπονητή στον πάγκο τον Ζοζέ Μουρίνιο. Είναι μάλιστα ο προπονητής της Τσέλσι με τις περισσότερες νίκες εις βάρος της Γιουνάιτεντ από το 1992 και μετά.
17:57
O Μουρίνιο αγκαλιάζεται με τον Κόντε. Επιστρέφει απόψε στο "Stamford Bridge" 311 ημέρες μετά την απόλυσή του από τους Λονδρέζους.
17:57
Γιάννος Κολωνία : Διπλο και τέλος ο Κόντε
17:58
Είμαστε ακόμα στην 9η αγωνιστική όμως είναι εντυπωσιακό πως σε περίπτωση ήττας, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα μείνει πέντε πόντους πίσω από την 4η θέση.
17:59
"Πρέπει να σκεφτώ ότι είναι απλά ένα παιχνίδι. Είναι μία ομάδα που έχουν τους ίδιους στόχους με εμάς. Θα έλεγα ψέματα πως είναι ακριβώς το ίδιο με το να έπαιζα κόντρα σε άλλη ομάδα. Από συναισθηματική άποψη δεν είναι το ίδιο", δήλωσε στο Sky Sports πριν την έναρξη του αγώνα ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζοζέ Μουρίνιο.
18:00
Η τελευταία φορά που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφυγε με τη νίκη από το "Stamford Bridge" σε αγώνα πρωταθλήματος ήταν τον Οκτώβριο του 2012...
18:00
Ξεκίνησε το μεγάλο παιχνίδι εδώ και μερικά δευτερόλεπτα...
18:01
1': ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΛΣΙ στα 30 δευτερόλεπτα!
18:01
Απίστευτη εξέλιξη στο ξεκίνημα του ματς!
18:02
Ο Πέδρο ανοίγει το σκορ με τη συμπλήρωση 30 δευτερολέπτων, με τον Ισπανό (μεταγραφή του Μουρίνιο πέρυσι από την Μπαρτσελόνα) να δέχεται μπαλιά από το χώρο του κέντρου από τον Αλόνσο, να αποφεύγει τον Ντε Χέα που προσπάθησε να τον προλάβει εκτός περιοχής και να σκοράρει στην ανυπεράσπιστη εστία.
18:03
Πέρα από την ευθύνη του Ντε Χέα, ευθύνη φέρει και ο Μπλιντ που "έχασε" τον Πέδρο στη φάση!
18:04
Μπήκαμε στο 5ο λεπτό με το ματς να έχει "πάρει φωτιά" από τα πρώτα δευτερόλεπτα!
18:06
O Πέδρο νικάει τους Μπλιντ και Ντε Χέα και ανοίγει το σκορ για την Τσέλσι κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του... Ζοζέ Μουρίνιο.
18:07
Το γκολ του Πέδρο είναι το γρηγορότερο στη φετινή Premier League.
18:08
8': Παραλίγο να απαντήσει άμεσα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Βαλένσια έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Ιμπραχίμοβιτς έπιασε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, η μπάλα στην πάνω πλευρά των διχτύων.
18:10
Εξαιρετικό κλίμα μεταξύ Τέρι και Μουρίνιο πριν την έναρξη του ματς.
18:10
10': Ο σκόρερ της αναμέτρησης Πέδρο δέχεται την πρώτη κίτρινη κάρτα στον αγώνα.
18:11
Περάσαμε το πρώτο 10λεπτο, με την Τσέλσι να έχει το γκολ στο 1' και την Γιουνάιτεντ την ευκαιρία του Ιμπραχίμοβιτς στο 8'.
18:13
O Πέδρο πανηγυρίζει το 1-0...
18:13
O Πέδρο πανηγυρίζει το 1-0...
18:14
... και οι οπαδοί της Τσέλσι γιορτάζουν. Όλα τα λεφτά η αντίδραση του Ζοζέ Μουρίνιο.
18:14
13': Καλή στιγμή για την Τσέλσι, με το γυριστό σουτ του Αζάρ από το ύψος της μεγάλης περιοχής να φεύγει έξω από το αριστερό δοκάρι του Ντε Χέα.
18:15
Με τη συμπλήρωση του πρώτου 15λεπτου, η Τσέλσι έχει κατοχή της μπάλας 67% και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 33%.
18:17
Αυτό είναι το γρηγορότερο γκολ στη φετινή Premier League!
18:18
Φτάσαμε στο 18ο λεπτό, η Τσέλσι έχει καλύτερη εικόνα στο παιχνίδι έχοντας και την ψυχολογία μετά το 1-0 από τα... αποδυτήρια.
18:18
18': Κόρνερ για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
18:19
Πέρασε ανεκμετάλλευτο. Η μπάλα στην αγκαλιά του Κουρτουά. Υπενθυμίζουμε πως η Τσέλσι ψάχνει την πρώτη νίκη σε ντέρμπι μετά από τις ήττες από Λίβερπουλ (3-2 εντός) και Άρσεναλ (3-0 εκτός).
18:19
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία, 0-0, στο ντέρμπι του "Anfield" με την Λίβερπουλ.
18:20
Αυτό είναι το τρίτο ματς της Premier League όπου ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο δέχεται γκολ στο 1ο λεπτό.
18:21
Για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι η 6η συνολικά φορά που βρίσκεται πίσω στο σκορ σε αγώνα Premier League από το πρώτο λεπτό.
18:21
21": ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΛΣΙ με σκόρερ τον Γκάρι Κέιχιλ!
18:22
Εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά, ο Βαλένσια πήρε κεφαλιά προς τα πίσω, βρήκε στο σώμα του Ερέρα και ο Γκάρι Κέιχιλ με δυνατό κοντινό σουτ νίκησε τον Ντε Χέα για να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στους Λονδρέζους.
18:23
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι στριμωγμένη στα σχοινιά από το 20λεπτο.
18:23
23': Επικίνδυνη φάση για την Γιουνάιτεντ, με το σουτ του Ράσφορντ από το ύψος της μεγάλης περιοχής να κοντράρει σε σώματα.
18:24
To γκολ του Κέιχιλ ήταν το πρώτο του κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε αγώνες πρωταθλήματος (σε 16 ματς). Έχει σκοράρει άλλη μία φορά απέναντι στους "κόκκινους διαβόλους" σε αναμέτρηση για το League Cup.
18:25
Ο Γκάρι Κέιχιλ κάνει το 2-0 με κοντινή προβολή στο 21ο λεπτό.
18:26
25': Συνεχίζει την πίεση η Τσέλσι. Αυτή τη φορά χρειάστηκε ο Ντε Χέα που έκοψε με το πόδι στο γύρισμα του Πέδρο.
18:27
27': Και άλλη ευκαιρία για την Τσέλσι! Ο Αζάρ έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Ντιέγκο Κόστα δεν μπόρεσε από το ύψος της μικρής περιοχής να βρει σωστά τη μπάλα και να τη σπρώξει στα δίχτυα.
18:28
28': Ευκαιρία για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Κουρτουά να πραγματοποιεί διπλή απόκρουση. Αρχικά στο μακρινό σουτ του Ερέρα και στη συνέχεια στο κοντινό πλασέ του Λίνγκαρντ από πλάγια θέση.
18:29
29': Ο Ντιέγκο Κόστα αναγκάζει τον Μπεγί να τον κόψει αντικανονικά για να σταματήσει αντεπίθεση της Τσέλσι και να δει κίτρινη κάρτα.
18:29
Jay gay : Prwtathlitria i liverpool
18:29
Μου αρέσει η πρόβλεψή σου...
18:31
Ενθουσιασμός στην Τσέλσι όπως μπορείτε να καταλάβετε βλέποντας τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.
18:31
Μπαμπης 21 : Μοραις για τσελσι!!
18:31
Συμπληρώθηκε το πρώτο ημίωρο. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Ζοζέ Μουρίνιο περνούν δύσκολες στιγμές στο "Stamford Bridge" απέναντι σε μία αφιονισμένη Τσέλσι.
18:33
Η Τσέλσι είναι επτά ματς αήττητη απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Premier League και έχει βάλει τις βάσεις για να επεκτείνει σε οκτώ παιχνίδια το αήττητο σερί της.
18:33
Ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει ήδη σηκώσεις 3 παίκτες από τον πάγκο για προθέρμανση.
18:34
Έτσι ο Κέιχιλ νίκησε τον Ντε Χέα και την άμυνα της Γιουνάιτεντ για το 2-0.
18:35
Φτάσαμε στο 35ο λεπτό. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπαθεί να αλλάξει τη μοίρα της, με την Τσέλσι να έχει όμως το πάνω χέρι σε όλα. Γκολ, κατοχή μπάλας, κερδισμένες μπάλες.
18:37
Στα τελευταία λεπτά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κλείσει την Τσέλσι στα καρέ της.
18:39
Στις εξέδρες του γηπέδου βρίσκεται και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.
18:40
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προέρχεται από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες με Στόουκ (0-0 εντός) και Λίβερπουλ (0-0 εκτός), όμως τώρα απειλείται με ήττα που θα την απομακρύνει ακόμα περισσότερο από την κορυφή.
18:41
41': Κίτρινη κάρτα στον Νταβίντ Λουίζ για σκληρό φάουλ στον Φελαϊνί. Πολύ τυχερός ο Βραζιλιάνος σέντερ μπακ καθώς τον χτύπησε με τις τάπες και ήταν μαρκάρισμα για απευθείας κόκκινη κάρτα.
18:41
Μπήκαμε στο τελευταίο πεντάλεπτο της αναμέτρησης.
18:43
Τί να δείχνει άραγε στους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Μουρίνιο;
18:45
Διανύουμε το τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους.
18:46
Συμπληρώθηκε το 45λεπτο. Δύο είναι τα λεπτά του έξτρα χρόνου.
18:46
Παίζουμε το δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.
18:47
45+2': Σουτ του Ράσφορντ, δεν βρήκε τη μπάλα όπως θα ήθελε και εκείνη καταλήγει άουτ.
18:47
Τέλος ημιχρόνου: Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0 με τα γκολ των Πέδρο στο 1ο λεπτό και του Γκάρι Κέιχιλ στο 21ο.
18:48
Stav Headhunter : BLUE IS THE COLOUR FOOTBALL IS THE GAME WE LOVE CHELSEA CHELSEA ALL THE WAY CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA
18:48
Παραλίγο και 3-0 στο φινάλε των καθυστερήσεων, με το σουτ του Ντιέγκο Κόστα μέσα από την περιοχή να σταματάει στο σώμα του Μπεγί.
18:53
H Τσέλσι έχει στενοχωρήσει μέχρι στιγμής τον Μουρίνιο, καθώς προηγείται 2-0 ενώ φαντάζει πολύ καλύτερη από τους "κόκκινους διαβόλους".
18:54
Ευχαριστούμε για τη διόρθωση. Γκάρι Κέιχιλ ο σκόρερ του δεύτερου γκολ φυσικά.
19:03
Το μόνο στο οποίο ήταν καλύτερη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρώτο ημίχρονο ήταν η κατοχή της μπάλας, καθώς είχε 52% έναντι 48% της Τσέλσι.
19:03
Γιάννης : Πως την βλεπετε την γιουν φετος , θα κανει Χριστούγεννα ο μουρινιο? Τελικα ποιος ειναι ο 2ος σκόρερ
19:03
Ο Γκάρι Κέιχιλ ο σκόρερ του δεύτερου γκολ.
19:04
Φυσικά και θα κάνει Χριστούγεννα. Εδώ έφυγε 17 Δεκεμβρίου από την Τσέλσι με μόλις 3 νίκες σε 16 ματς...
19:04
Μία αλλαγία για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους. Ο Μάτα πήρε τη θέση του Φελαϊνί.
19:05
48': Ο Ντιέγκο Κόστα στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, δεν μετράει καθώς ήταν σε θέση οφσάιντ.
19:07
50': Σουτ του Πέδρο έξω από την περιοχή, η μπάλα ψηλά άουτ.
19:10
52': Αναγκαστική αλλαγή για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ρόχο παίρνει τη θέση του τραυματία Μπεγί.
19:10
Ο Ρόχι γίνεται παρτενέρ του Σμόλινγκ στο κέντρο της άμυνας και ο Μπλιντ μετατοπίζεται στο αριστερό άκρο.
19:11
Εξακολουθεί να έχει τον έλεγχο η Τσέλσι. Κρατάει καλά στα μετώπισθεν και είναι πιο επικίνδυνη επιθετικά.
19:13
56': Αντεπίθεση για την Τσέλσι και ευκαιρία χαμένη για το 3-0. Ο Μόζες τροφοδότησε τον Αζάρ, εκείνος έκανε το σουτ, με τη μπάλα να σταματάει στο σώμα του Σμόλινγκ και να απομακρύνεται.
19:17
Πιέζει στα τελευταία λεπτά η Γιουνάιτεντ. Φτάσαμε στο 60ο λεπτό.
19:18
Ο Λίνγκαρντ προσπάθησε πριν δύο λεπτά να νικήσει τον Κουρτουά, όμως ο Βέλγος διεθνής γκολκίπερ έπεσε σωστά στην αριστερή γωνία του και απέκρουσε.
19:19
ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΛΣΙ! 3-0 από τον Εντέν Αζάρ!
19:20
Θρίαμβος για Τσέλσι, εφιάλτης για Μουρίνιο! Ο Καντέ τροφοδότησε τον Μάτιτς, εκείνος τον Αζάρ και ο Βέλγος αφού απέφυγε με ωραίο τρόπο τον Σμόλινγκ νίκησε με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή τον Ντε Χέα στέλνοντας τη μπάλα στην αριστερή γωνία του.
19:21
Αυτό ήταν το 4ο γκολ του Εντέν Αζάρ κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Premier League.
19:22
Δείτε το τρίτο γκολ της Τσέλσι με σκόρερ τον Αζάρ!
19:22
65': Τρίτη και τελευταία αλλαγή για τον Μουρίνιο. Ο Μαρσιάλ παίρνει τη θέση του Λίνγκαρντ.
19:24
Έτσι πανηγύρισε το 3-0 του Αζάρ η Τσέλσι, μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter.
19:25
Το εντυπωσιακό με τον Αζάρ είναι ότι την περασμένη σεζόν χρειάστηκε να φτάσουμε στον... Απρίλιο για να σημειώσει το πρώτο του γκολ στην Premier League.
19:26
65': Κίτρινη κάρτα στο ματς για τον Μάρκος Αλόνσο, για φάουλ στον Πογκμπά.
19:26
Είμαστε στο 69ο λεπτό όμως ελάχιστοι μπορούν να ποντάρουν στην Γιουνάιτεντ με βάση τη μέχρι στιγμής εμφάνισή της.
19:27
Υπάρχει βέβαια και ένα ματς πριν μερικά χρόνια που έχανε 0-3 στο "Stamford Bridge" και κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας. Τότε βέβαια είχε και Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στον πάγκο.
19:27
ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΛΣΙ! 4-0 από τον Καντέ!
19:29
Διασυρμός για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ... Ο Καντέ εκθέτει την άμυνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αφού "αδειάζει" με ντρίμπλα τον Σμόλινγκ, βγαίνει τετ α τετ με τον Ντε Χέα και τον νικάει με πλασέ!
19:30
Οι τελικές προσπάθειες είναι 11 (4 εντός εστίας) για την Τσέλσι και 11 (3 εντός εστίας) για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
19:30
Είμαστε στο 72ο λεπτό πλέον.
19:31
Μόνο μία φορά ομάδα του Μουρίνιο έχει φάει πάνω από τέσσερα γκολ σε ματς της Premier League. Ήταν τον Ιανουάριο του 2015 όταν η Τσέλσι ηττήθηκε με 5-3 από την Τότεναμ στο "White Hart Lane".
19:32
Δείτε το τέταρτο γκολ της Τσέλσι με την υπογραφή του Καντέ στο 70ο λεπτό.
19:33
Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Καντέ με τη φανέλα της Τσέλσι.
19:34
Στο 74ο λεπτό ο Ντε Χέα σταμάτησε το σουτ του Ντιέγκο Κόστα. Αυτό ήταν το πρώτο σουτ εντός εστίας της Γιουνάιτεντ που δεν κατέληξε σε γκολ. Τα τέσσερα προηγούμενα βρήκαν δίχτυα.
19:35
78': Διπλή αλλαγή για την Τσέλσι. Ο Ουίλιαν πήρε τη θέση του Αζάρ και ο Μπατσουαγί του Ντιέγκο Κόστα.
19:36
Δεν έχουμε μπει ακόμα στο τελευταίο δεκάλεπτο και το ματς μοιάζει με βασανιστήριο ήδη για τον Μουρίνιο και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
19:38
81': Ο Ιμπραχίμοβιτς προσπάθησε να πετύχει το γκολ της τιμής αλλά ο Κουρτουά απέκρουσε, κρατώντας το "μηδέν" στην εστία του.
19:41
83': Διαδικαστικά τα τελευταία λεπτά, εκτός αν η Τσέλσι ανεβάσει στροφές για να ψάξει και άλλο γκολ και να δημιουργήσει ακόμα περισσότερη πίεση στον πάγκο για τον Μουρίνιο.
19:41
Η κατοχή της μπάλας είναι 40% για την Τσέλσι και 60% για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
19:46
"Πάρτι" στις εξέδρες του "Stamford Bridge" από τους οπαδούς της Τσέλσι που περιμένουν το τελευταίο σφύριγμα για να αποθεώσουν τον Αντόνιο Κόντε και τους παίκτες του.
19:47
"Δεν είσαι special one πια", τραγουδούν οι οπαδοί της Τσέλσι στον Μουρίνιο!
19:48
Ο Αντόνιο Κόντε ξεσηκώνει την εξέδρα, προτρέποντάς τους να τραγουδήσουν όλοι μαζί υπέρ της ομάδας τους.
19:48
Συμπληρώθηκαν τα 90 λεπτά. Τρία θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων.
19:49
Το τρολάρισμα στο Twitter ξεκίνησε...
19:50
Μπαίνουμε στο τρίτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.
19:50
93': Ούτε τώρα! Ο Κουρτουά απέκρουσε εντυπωσιακά μακρινό σουτ του Ρόχο και κρατάει το 4-0 για την Τσέλσι.
19:51
Ακολουθεί ένα ακόμα δύσκολο ματς για την Γιουνάιτεντ του Μουρίνιο. Είναι αυτό με την Μάντσεστερ Σίτι για το League Cup.
19:51
Όλο το γήπεδο χειροκροτεί, μαζί και οι αναπληρωματικοί της Τσέλσι.
19:52
Ο Ζοζέ Μουρίνιο δίνει το χέρι στον ομόλογό του, Αντόνιο Κόντε, και του ψιθυρίζει κάτι στο αυτί για περίπου 10 δευτερόλεπτα.
19:52
΄ποκι21 : ολε ρε μ.γιουναιντετ
19:52
Με τη νίκη αυτή η Τσέλσι φτάνει στους 19 βαθμούς και ανεβαίνει στη 2η θέση μαζί με την Τότεναμ ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μένει 7η με 14 βαθμούς.
19:53
Ευχαριστούμε που μείνατε μαζί μας για το Live Chat. Καλό σας βράδυ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK