Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι 2-1 (VIDEOS)

Η Λίβερπουλ περιόρισε αρκετά τις ελπίδες τίτλου της Μάντσεστερ Σίτι επικρατώντας με 2-1 στο μεγάλο παιχνίδι του "Άνφιλντ" για την 27η αγωνιστική της Premier League και πλησιάζοντας ακόμη περισσότερο τις θέσεις του Champions League. Στην 3η θέση επέστρεψε η Άρσεναλ με το 2-0 επί της Έβερτον.

Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι 2-1 (VIDEOS)

Η Λίβερπουλ πήρε το ντέρμπι κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, επικρατώντας με 2-1 και συνεχίζει σε φόρμα... πρωταθλήτριας τη μάχη για επάνοδο στο Champions League. Η Λίβερπουλ μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τρομερό σουτ του Τζόρνταν Χέντερσον στο 11ο λεπτό. Στη συνέχεια η Σίτι πίεσε, είχε δοκάρι στο 13' με τον Αγκουέρο, ενώ κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα στο 26' με όμορφο πλασέ του Έντιν Τζέκο, ύστερα από εξαιρετική κάθετη μπαλιά του Αργεντινού.

Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι 2-1 (VIDEOS)

Στο δεύτερο ημίχρονο οι "κόκκινοι" είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης, είχαν σωρεία χαμένων ευκαιριών, όμως στο 75' η πίεση "απέδωσε καρπούς", καθώς ο Φελίπε Κουτίνιο έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έκανε όμορφη κίνηση έξω από τη μεγάλη περιοχή και με άπιαστο σουτ έκανε το 2-1 για τη Λίβερπουλ. Η Σίτι προσπάθησε να αντιδράσει, όμως οι παίκτες του Μπρένταν Ρότζερς έκλεισαν τους χώρους και βγήκαν αρκετές φορές απειλητικά στην αντεπίθεση, έχοντας μία τεράστια ευκαιρία με τον Ντάνιελ Στάριτζ στο 89', το σουτ του όμως πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Τζο Χαρτ. Το τελικό σφύριγμα βρήκε τους "κόκκινους" να πανηγυρίζουν μία σπουδαία νίκη που τους δίνει ελπίδες για την τετράδα.

Λίβερπουλ (3-4-3): Μινιολέ, Τσαν, Σκρτελ, Λόβρεν, Χέντερσον, Άλεν, Μορένο (83' Κ. Τουρέ), Μάρκοβιτς (76' Στάριτζ), Λαλάνα, Κοουτίνιο, Στέρλινγκ

Μάντσεστερ Σίτι (4-4-2): Χαρτ, Σαμπαλέτα, Μανγκαλά, Κομπανί, Κολάροφ, Φερναντίνιο (78' Μπονί), Γ. Τουρέ, Σίλβα, Νασρί (83' Λάμπαρντ), Τζέκο (58' Μίλνερ), Αγουέρο

Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι 2-1 (VIDEOS)

Η ήττα... αποκλεισμός από τη Μονακό στο ίδιο γήπεδο λίγες ημέρες νωρίτερα ανήκει στο παρελθόν για την Άρσεναλ, η οποία στα εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος μεταμορφώνεται, με συνέπεια να φτάσει για πρώτη φορά από το 2005 της 7 σερί νίκες. Τελευταίο θύμα της η Έβερτον, η οποία παρά την αξιόλογη προσπάθειά της στο "Έμιρεϊτς", έφυγε με ήττα 2-0. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο, με ευκαιρίες εκατέρωθεν και τον Ολιβιέ Ζιρού να αξιοποιεί μία εξ αυτών στο 39ο λεπτό της συνάντησης, σαν μία μορφή εξιλέωσης για όσες έχασε στον αγώνα του Champions League.

Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι 2-1 (VIDEOS)

Ο Ρόμελου Λουκάκου από την πλευρά του απέτυχε να νικήσει τον Ντάβιντ Οσπίνα στις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν, με συνέπεια το πέρας του χρόνου να λειτουργεί υπέρ των γηπεδούχων. Οι συνεχείς τραυματισμοί του Φρανσίς Κοκλέν διέκοπταν τον ρυθμό του αγώνα, ο οποίος "τελείωσε" στο 89', παρά τα 7 λεπτά καθυστερήσεων. Ο Τόμας Ροσίτσκι σκόραρε λίγο μετά από την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο και επανέφερε τους "κανονιέρηδες" στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Άρσεναλ (4-2-3-1): Οσπίνα, Μπεγερίν, Παουλίστα, Κοσιελνί, Γκιμπς, Καθόρλα, Κοκλέν (89' Τσέιμπερς), Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν (82' Ροσίτσκι), Εζίλ, Σάντσες (87' Γουέλμπεκ), Ζιρού

Έβερτον (4-3-3): Χάουαρντ, Κόουλμαν, Στόουνς, Γιαγκέλκα, Γκάρμπατ, Μακάρθι, Μπάρι (84' Γκίμπσον), Μπέσιτς (77' Νέισμιθ), Μιραλάς (62' Λένον), Λουκάκου, Μπάρκλεϊ

Τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

14:45 Γουέστ Χαμ - Κρίσταλ Πάλας 1-3

(76' Βαλένσια - 41', 63' Μάρεϊ, 51' Νταν)

17:00 Μπέρνλι - Σουόνσι 0-1

(64' αυτ. Τρίπιερ)

17:00 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σάντερλαντ 2-0

(66' πέν., 84' Ρούνεϊ)

17:00 Νιούκαστλ - Άστον Βίλα 1-0

(37' Σισέ)

17:00 Στόουκ - Χαλ 1-0

(71' Κράουτς)

17:00 Γουέστ Μπρομ - Σαουθάμπτον 1-0

(2' Μπεραΐνο)

Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

14:00 Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι 2-1

(11' Χέντερσον, 75' Κουτίνιο - 25' Τζέκο)

16:05 Άρσεναλ - Έβερτον 2-0

(39' Ζιρού, 89' Ροσίτσκι)

Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

17:00 ΚΠΡ - Τότεναμ

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

21:45 Λέστερ - Τσέλσι

Tο live του Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι

13:38
Καλησπέρα σας. Σε λιγότερο από 25 λεπτά ξεκινάει στο "Anfield" η σπουδαία αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Μάντσεστερ Σίτι για την 27η αγωνιστική της Premier League.
13:39
H ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς θέλει το τρίποντο για να συνεχίσει να βρίσκεται σε τροχιά Champions League ενώ αυτή του Μανουέλ Πελεγκρίνι για να παραμείνει στο κυνήγι της πρωτοπόρου Τσέλσι και να εξακολουθεί να έχει ελπίδες για την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου τίτλου στην. Premier League.
13:41
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λίβερπουλ: Μινιολέ, Τζαν, Σκρτελ, Λόβρεν, Χέντερσον, Άλεν, Μορένο, Μάρκοβιτς, Λαλάνα, Κοουτίνιο, Στέρλινγκ

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Σαμπαλέτα, Μανγκαλά, Κομπανί, Κολάροφ, Φερναντίνιο, Γιαγιά Τουρέ, Σίλβα, Νασρί, Τζέκο, Αγουέρο
13:42
Οι παίκτες που κάθονται στους πάγκους των δύο ομάδων:

Λίβερπουλ: Γουόρντ, Κολό Τουρέ, Λάμπερτ, Στάριτζ, Μπορίνι, Μπαλοτέλι, Γουίλιαμς

Μάντσεστερ Σίτι: Καμπαγέρο, Ντεμιτσέλις, Κλισί, Λάμπαρντ, Μπονί, Μίλνερ, Φερνάντο
13:45
Ουσιαστικά το παιχνίδι μεταξύ της Λίβερπουλ και της Σίτι ενδιαφέρει και τις Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ, Σαουθάμπτον και Τότεναμ, με τις επτά αυτές ομάδες να έχουν υψηλούς στόχους φέτος.
13:47
Στο ματς του πρώτου γύρου που ήταν για την 2η αγωνιστική της Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι είχε επιβληθεί με 3-1 της Λίβερπουλ, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Στέφαν Γιόβετιτς.
13:49
Ουσιαστικά η σημερινή τους κόντρα στο "Anfield" φέρνει στο μυαλό όλων το περσινό μπρα ντε φερ των δύο ομάδων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πέρυσι η Λίβερπουλ είχε επιβληθεί με 3-2 εντός έδρας (ήταν τότε η 10η συνεχόμενη νίκη της) και έμοιαζε να βρίσκεται κοντά στον τίτλο ωστόσο στο φινάλε "πλήρωσε" την ήττα από την Τσέλσι μέσα στο σπίτι της και έτσι η Σίτι κατέκτησε το δεύτερο πρωτάθλημά της μέσα σε τρία χρόνια (2012, 2014).
13:51
Αυτή η εβδομάδα ήταν καταστροφική και για τις δύο ομάδες. Οι "κόκκινοι" του Μέρσεϊσαϊντ αποχαιρέτησαν το Europa League γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από τη Μπεσίκτας (οι Τούρκοι νίκησαν 1-0 στην Κωνσταντινούπολη ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα και πήραν την πρόκριση με 5-4 στα πέναλτι) ενώ η Μάντσεστερ Σίτι γνώρισε εντός έδρας ήττα με 2-1 από τη Μπαρτσελόνα στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τους "16" του Champions League.
13:53
To πλεονέκτημα για τη Μάντσεστερ Σίτι είναι ότι έχει δύο περισσότερες ημέρες ξεκούρασης καθώς έπαιξε Τρίτη με Μπαρτσελόνα ενώ η Λίβερπουλ Πέμπτη με Μπεσίκτας, συν το γεγονός ότι οι "κόκκινοι" είχαν και το κουραστικό ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη.
13:54
Ο Γιαγιά Τουρέ είναι στη βασική ενδεκάδα της Μάντσεστερ Σίτι ενώ ο αδερφός του Κολό Τουρέ κάθεται στον πάγκο της Λίβερπουλ. Δεν έχει περάσει ούτε μήνας από τότε που τα αδέρφια Τουρέ πανηγύρισαν το Κόπα Άφρικα με την Ακτή Ελεφαντοστού.
13:56
Ο Ρότζερς αφήνει στον πάγκο τον Στάριτζ ο οποίος έπαιξε 105 λεπτά κόντρα στη Μπεσίκτας.
13:56
Δημητρης : ο τζεραρντ γιατί δεν είναι καν στην αποστολή ?
13:57
Ο Τζέραρντ είναι εκτός αποστολής καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού εδώ και περίπου 15 ημέρες.
13:58
Ο Γιαγιά Τουρέ δεν έπαιξε κόντρα στη Μπαρτσελόνα καθώς ήταν τιμωρημένος στο Champions League.
13:59
Οι παίκτες των δύο ομάδων έχουν βγει στον αγωνιστικό χώρο. Ακούγεται το Υou'' Never Walk Alone που το τραγουδούν όλοι οι οπαδοί της Λίβερπουλ.
14:00
Ξεκίνησε η αναμέτρηση.
14:04
Τα τέσσερα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα της Λίβερπουλ σε σύγκριση με εκείνη που παρατάχτηκε κόντρα στη Μπεσίκτας είναι οι Κοουτίνιο, Μάρκοβιτς, Χέντερσον και Λαλάνα.
14:05
Τέσσερα τα νέα πρόσωπα και για τη Σίτι σε σύγκριση με την ενδεκάδα που κατέβασε ο Πελεγκρίνι κόντρα στη Μπαρτσελόνα. Αυτοί είναι οι: Γιαγιά Τουρέ, Μανγκαλά, Κολάροφ και Φερναντίνιο.
14:06
Ο εξαιρετικός τον Φεβρουάριο Τζόρντον Άιμπ δεν είναι ούτε στην 18άδα της Λίβερπουλ καθώς τραυματίστηκε στο ματς με τη Μπεσίκτας.
14:08
Δεν έχουμε ακόμα κάποια αξιόλογη φάση μπροστά από τις δύο εστίες. Η Σίτι πατάει πάντως καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στο ξεκίνημα και φαντάζει πιο απειλητική.
14:10
8': Η πρώτη μεγάλη φάση στο ματς ανήκει στη Λίβερπουλ. Ο Κοουτίνιο έβγαλε υπέροχη κάθετη πάσα και ο Λαλάνα ήταν πιο γρήγορος από τους Κομπανί και Μανγκαλά, με το πλασέ του από το ύψος της μεγάλης περιοχής υπό πίεση να καταλήγει στην αγκαλιά του Χαρτ.
14:11
ΓΚΟΛ για τη Λίβερπουλ! Εκπληκτικό γκολ για τους γηπεδούχους με άπιαστη βολίδα από τον Χέντερσον εκτός περιοχής.
14:12
Ο Κοουτίνιο έδωσε στον Χέντερσον ο οποίος έπιασε ένα εξαιρετικό διαγώνιο σουτ και έστειλε τη μπάλα στο αριστερό "Γ" της εστίας του Χαρτ.
14:12
13': Δοκάρι η Μάντσεστερ Σίτι!
14:14
Τεράστια ευκαιριά για τη Μάντσεστερ Σίτι να ισοφαρίσει. Ο Σίλβα έβγαλε μπαλιά πίσω από το χώρο του κέντρου, ο Αγουέρο πέρασε στο σπριντ τον Σκρτελ και έκανε το διαγώνιο πλασέ, με τη μπάλα να σταματάει στο αριστερό δοκάρι του Μινιολέ.
14:14
Στην αμέσως επόμενη φάση μετά το δοκάρι του Αγουέρο, ο Κοουτίνιο δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή της Σίτι, με τη μπάλα να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
14:16
Δείτε το εκπληκτικό γκολ του Τζόρνταν Χέντερσον (1-0).
14:18
Εντυπωσιακό το ξεκίνημα του αγώνα στο "Anfield" με τη Λίβερπουλ να έχει ένα γκολ με υπέροχη προσπάθεια του Χέντερσον και τη Σίτι να αγγίζει την ισοφάριση με το σουτ στο δοκάρι του Αγουέρο δύο λεπτά μετά το 1-0 των "κόκκινων".
14:19
Ο ρυθμός είναι εξαιρετικός και από τις δύο ομάδες και αναμένουμε ακόμα καλύτερο θέαμα στη συνέχεια της αναμέτρησης.
14:20
Η τεράστια ευκαιρία της Σίτι να ισοφαρίσει με τον "Κουν" Αγουέρο!
14:21
Σημειώνεται πως η Λίβερπουλ δεν έχει χάσει κανένα της παιχνίδι στο οποίο ήταν αρχηγός ο Χέντερσον.
14:23
22': Εντυπωσιακή ατομική ενέργεια από τον Στέρλινγκ ο οποίος "χόρεψε" τον Μανγκαλά στα αριστερά της μεγάλης περιοχής, όμως εκεί που γύρισε τη μπάλα δεν υπήρχε κάποιος συμπαίκτης του για να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.
14:27
ΓΚΟΛ για την Μάντσεστερ Σίτι που φέρνει το ματς στα ίσα! Οι παίκτες του Πελεγκρίνι κυκλοφόρησαν εξαιρετικά τη μπάλα με τους Τουρέ και Σίλβα, η μπάλα έφτασε στον Αγουέρο που έβγαλε κάθετη μπαλιά πάρε-βάλε για τον Τζέκο και ο Βόσνιος εκτέλεσε στο τετ α τετ τον Μινιολέ!
14:28
Στα τελευταία 14 ματς μεταξύ της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Σίτι, συμπεριλαμβανομένου και του σημερινού, έχουμε ήδη 44 γκολ!
14:30
Η παράδοση δεν είναι με το μέρος της Σίτι στα εκτός έδρας ματς με τη Λίβερπουλ. Είναι χαρακτηριστικό πως έχει νικήσει μέσα στο "Anfield" μόνο μία φορά επί εποχής Premier League (1992 και μετά). Αυτή ήταν στις 3 Μαΐου 2003 όταν επικράτησε με 2-1.
14:30
Συμπληρώθηκε το ημίωρο. Το ματς είναι εξαιρετικό μέχρι στιγμής όπως αναμενόταν άλλωστε.
14:31
Ο Ραχίμ Στέρλινγκ έχει μέχρι στιγμής συμμετοχής σε 11 φετινά γκολ της Λίβερπουλ στην Premier League με 6 γκολ και 5 ασίστ.
14:33
Με το γκολ του απέναντι στον Μινιολέ, ο Έντιν Τζέκο έφτασε τα 50 γκολ στην Premier League με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι. Μόνο οι Σέρχιο Αγουέρο (69) και Κάρλος Τέβες (58) έχουν περισσότερα...
14:33
Ο Έντιν Τζέκο ισοφαρίζει για τη Μάντστεστερ Σίτι με πλασέ μέσα από την περιοχή (1-1).
14:34
Μετά το 1-1 η Μάντσεστερ Σίτι έχει ξαναπάρει τον έλεγχο του παιχνιδιού.
14:34
35': Πολύ καλή στιγμή για τη Λίβερπουλ για το 2-1.
14:35
Έξυπνη πάσα από τον Μάρκοβιτς, ο Λαλάνα κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας της Σίτι και έπιασε το δεξί διαγώνιο σουτ πάνω στην κίνηση, με τη μπάλα να φεύγει έξω από το δεξί δοκάρι του Χαρτ.
14:37
O Τζέκο σκόραρε για πρώτη φορά στο "Anfield" σε αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στη Λίβερπουλ και πλέον μπορεί να καμαρώνει πως έχει σκοράρει με τη φανέλα της Σίτι σε 20 διαφορετικά γήπεδα στην Premier League.
14:39
Ο Αγουέρο έχει 3 γκολ και 2 ασίστ στα τρία τελευταία ματς της Μάντσεστερ Σίτι στην Premier League.
14:40
H ευκαιριά του Λαλάνα να ξαναδώσει το προβάδισμα στη Λίβερπουλ πριν μερικά λεπτά.
14:42
Μπαλοτέλι και Στάριτζ έχουν ήδη ξεκινήσει το ζέσταμα.
14:42
43': Δυνατό ευθύβολο σουτ από τον Κοουτίνιο, η μπάλα στα χέρια του Χαρτ που ήταν σε ετοιμότητα.
14:43
Μέχρι στιγμής οι Μάρτιν Σκρτελ και Τζο Άλεν είναι οι μόνοι παίκτες της Λίβερπουλ με ποσοστό ακριβείας στις πάσες τους πάνω από το 80%.
14:44
Μία ακόμα εντυπωσιακή ενέργεια από τον Στέρλινγκ, κερδίζει το κόρνερ από τον Σαμπαλέτα.
14:45
Παίζουμε το τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου.
14:45
Ένα είναι το λεπτό των καθυστερήσεων.
14:46
45': Μεγάλη ευκαιρία για τη Λίβερπουλ για το 2-1. Ο Στέρλινγκ βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή της Σίτι όμως καθυστέρησε, για να καταλήξει τελικά το πλασέ του στην αγκαλια΄του Χαρτ που έπεσε στην αριστερή γωνία του.
14:46
Τέλος ημιχρόνου.
14:47
Χορταστικό το πρώτο 45λεπτο, με τη Λίβερπουλ να προηγείται με το εκπληκτικό σουτ του Χέντερσον στο 11ο λεπτό και την πρωταθλήτρια Σίτι να ισοφαρίζει στο 25' με τον Τζέκο.
14:47
Πέρα από το γκολ του Χέντερσον, η Λίβερπουλ έχει δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τους Λαλάνα και Στέρλινγκ ενώ η Σίτι έχει να επιδείξει το δοκάρι του Αγουέρο όταν το σκορ ήταν στο 1-0.
14:51
Tα στατιστικά του πρώτου μέρους στο Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι:

Σουτ: 6-4
Κατοχή μπάλας: 48%-52%
Ευκαιρίες: 6-3
Επιτυχημένα τάκλιν: 9-8
14:52
Το γκολ του Τζόρνταν Χέντερσον ήταν το πρώτο που δέχτηκε η Μάντσεστερ Σίτι στη φετινή Premier League με προσπάθεια της αντίπαλης ομάδας εκτός περιοχής.
15:03
Οι δύο ομάδες βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο για την έναρξη του δευτέρου μέρους. Ο Μπαλοτέλι είχε την ευκαιρία να τα πει με τον πρώην συμπαίκτη του στη Σίτι, Γιαγιά Τουρέ.
15:04
46' ΚΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Μετά από σέντρα του Σαμπαλέτα ο Αγκουέρο πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
15:07
Στον άξονα είναι το μεγάλο πρόβλημα της Σίτι. Εκεί κάνουν εύκολα λάθη με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να τα εκμεταλλευτούν. 
15:11
52' ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Ωραία μπαλιά από τα δεξιά του Λαλάνα, ο Στέρλινγκ κάνει το γυριστό αλλά όχι όπως θα ήθελε και περνά δίπλα από το δοκάρι του Χαρτ. 
15:14
54 ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μετά από φάουλ του Κουτίνιο, ο Σκρτέλ που πήρε την πρώτη κεφαλιά ήταν σε θέση οφσάιντ και στη συνέχεια ο Λαλάνα σκόραρε από κοντά. Σωστή απόφαση από τον διαιτητή.
15:15
57' ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟΝ ΦΕΡΝΑΝΤΙΝΙΟ 
15:15
58' ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Ο Μίλνερ περνά στη θέση του Τζέκο.
15:21
Έχουμε συμπληρώσει τη μία ώρα παιχνιδιού με το ρυθμό να μην είναι ίδιος με αυτού του πρώτου ημιχρόνου όμως οι δύο ομάδες μοιάζουν ικανές ανά πάσα στιγμή να σκοράρουν.
15:27
69' Φάουλ από καλή θέση για τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά η εκτέλεση του Σίλβα ήταν κακή.
15:33
ΓΚΟΛΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΤΙΝΙΟ
15:34
75' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Ο Κουτίνιο κάνει σχεδόν ίδια κίνηση με τον Χέντερσον στο πρώτο γκολ και σκοράρει με ένα εντυπωσιακό σουτ. 
15:35
Δείτε το γκολ του μέσου της Λίβερπουλ
15:37
78' ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Ατομική προσπάθεια από τον Αγκουέρο, αδειάζει τον Λόβρεν και το σουτ του περνά δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.
15:40
Λίγο πριν την ευκαιρία του Αγκουέρο είχαμε δύο αλλαγές μία για κάθε ομάδα. Ο Μπονί μπήκε στη θέση του Φερναντίνιο για τη Σίτι και ο Στάριτζ στη θέση του Μάρκοβιτς.
15:41
84' Νέες αλλαγές για τις δύο ομάδες. Ο Κόλο Τουρέ μπαίνει στη θέση του Μορένο για τη Λίβερπουλ, ενώ ο Λάμπαρντ σε αυτή του Νασρί για τη Σίτι.
15:44
Η Μάνστεστερ Σίτι πιέζει για την ισοφάριση, αλλά η Λίβερπουλ είναι εξαιρετικά επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις.
15:46
88' ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Πριν προλάβουμε να το γράψουμε δικαιωθήκαμε για τις αντεπιθέσεις της Λίβερπουλ. Ο Χέντερσον με εξαιρετική ασίστ βρήκε τον Στάριτζ ο οποίος απέναντι από τον Χαρτ αστόχησε. 
15:47
89 ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΙΤΙ: Μετά από ατομική ενέργεια του Γιαγια Τουρέ η μπάλα στρώθηκε στον Σίλβα και εκείνος από πλεονεκτική θέση αστοχεί.
15:48
Τρία θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων.
15:48
ισσσσ7 : 88' ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Πριν προλάβουμε να το γράψουμε δικαιωθήκαμε για τις αντεπιθέσεις της Λίβερπουλ. Ο Χέντερσον με εξαιρετική ασίστ βρήκε τον Στάριτζ ο οποίος απέναντι από τον Χαρτ αστόχησε. (o σταριτζ δεν εχει βγει αλλαγει ρε παιδια?? )
15:49
Ο Στάριτζ μπήκε στη θέση του Μάρκοβιτς στο 76'.
15:49
Νίκος : Το αποτέλεσμα αντικατοπτρίζει τη συνολική εικόνα ή είναι καλύτερη η Σίτυ;
15:50
Ο αγώνας είχε καλό ρυθμό πολλές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, απλά η Λίβερπουλ ήταν εκείνη που είχε τα γκολ. Για την ακρίβεια τις γκολάρες από τον Χέντερσον και τον Κουτίνιο.
15:51
Τέλος αγώνα
15:52
Η Λίβερπουλ παίρνει τη νίκη με 2-1 επί της Μάντσεστερ Σίτι, αλλά εκείνοι που πανηγυρίζουν περισσότερο είναι ο Μουρίνιο και η Τσέλσι.
15:54
Η Μάντσεστερ Σίτι μετά από αυτό το αποτέλεσμα μένει στους 55 βαθμούς και στη δεύτερη θέση. Την ίδια ώρα η Λίβερπουλ ανεβαίνει στους 48 βαθμούς και πιάνει προσωρινά την Άρσεναλ η οποία σε λίγο αντιμετωπίζει την Έβερτον.
15:57
Μείνετε συντονισμένοι για όλη την αθλητική επικαιρότητα. Από εμάς καλό σας απόγευμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK