Ακόμη ένα γλίστρημα για τον Τζέραρντ (VIDEO)

Ο Στίβεν Τζέραρντ γλιστράει για ακόμη μια φορά στην διάρκεια ενός παιχνιδιού (απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι), πάλι όταν την επίθεση έχουν οι αντίπαλοι του. Το αποτέλεσμα, ίδιο, γκολ κατά της Λίβερπουλ.

Ακόμη ένα γλίστρημα για τον Τζέραρντ (VIDEO)

Για ακόμη μια φορά, την κρίσιμη στιγμή, ο Στίβεν Τζέραρντ γλιστράει. Στο φιλικό της Τετάρτης (30/7) απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι για το International Champions Cup, ο αρχηγός της Λίβερπουλ συμμετέχει αρνητικά στο πρώτο γκολ, καθώς γλιστράει στη σέντρα του Νάβας, η μπάλα πάει στον Γιόβετιτς και ο Μαυροβούνιος σκοράρει.

Ναι μεν αυτό ήταν φιλικό παιχνίδι (που εν τέλει κέρδισε η Λίβερπουλ) αλλά αν ξαναγίνει σε κρίσιμο παιχνίδι, όπως εκείνο με την Τσέλσι που έχασε το πρωτάθλημα η ομάδα του Μέρσεϊσάιντ, τότε ο Τζέραρντ θα είναι ξανά μοιραίος, εκείνη η πτώση (έβαλε γκολ ο Ντεμπά Μπα) τον έχει στιγματίσει:

Το παράδοξο είναι ότι μια μέρα πριν είχε κάνει δηλώσεις σχετικά με το γλίστρημα τονίζοντας ότι αυτά συμβαίνουν και ότι πρέπει να το αντιμετωπίσει και να κοιτάξει μπροστά. Οι δηλώσεις του: "Είναι πιθανώς οι χειρότεροι τρεις μήνες της ζωής μου. Το έχω δει κάποιες φορές. Δεν χρειάζεται να βλέπω συνέχεια κάτι τέτοιο για να συνεχίσω να πονάω.

Πόνεσα και τότε στα αποδυτήρια και όσο πέρναγαν οι εβδομάδες και όσο πέρναγαν οι μήνες. Σκόνταψα πάνω σε αυτό. Δεν το έκρυψα. Έχω τηλεόραση στο σπίτι και διάβασα εφημερίδες. Υπάρχουν τα social media. Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο πρέπει να το αντιμετωπίζεις σαν άντρας, να κοιτάξεις μπροστά και να το ξεπεράσεις. Να δεχτείς ό,τι έγινε. Δεν μπορείς να το αλλάξεις.

Δεν έχασα τον εαυτό μου. Δεν αστόχησα σε πέναλτι, δεν έκανα κακή πάσα, ούτε λάθος. Γι' αυτό ήταν αισχρό. Κάθε άνθρωπος στον πλανήτη γλιστράει κάποια στιγμή στη ζωή του, είτε είναι πάτωμα, είτε σκάλες είτε οτιδήποτε.

Σε μένα, έγινε στο γήπεδο και σε κακή στιγμή. Αλλά σε ένα ράλι 38 αγώνων, γίνονται πολλά που καθορίζουν αν θα είσαι πρωταθλητής ή όχι. Τώρα έγινε σε άσχημη στιγμή και θα το αντιμετωπίσω."

Δείτε την πτώση:

Διαβάστε ακόμη

Νίκη στα πέναλτι για Λίβερπουλ επί της Σίτι (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK