Ανακοινώθηκε από τη Λίβερπουλ ο Βαϊνάλντουμ

Την απόκτηση του Τζεορτζίνιο Βαϊνάλντουμ από την Νιούκαστλ ανακοίνωσε την Παρασκευή (22/7) η Λίβερπουλ.

Ανακοινώθηκε από τη Λίβερπουλ ο Βαϊνάλντουμ

Με τη φανέλα της Λίβερπουλ θα αγωνίζεται την επόμενη πενταετία ο Τζεορτζίνιο Βαϊνάλντουμ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους "κόκκινους" οι οποίοι ανακοίνωσαν την Παρασκευή (22/7) την απόκτησή του έναντι περίπου 28.000.000 ευρώ.

Ο 25χρονος προέρχεται από μία εξαιρετική χρονιά με τη Νιούκαστλ, με την οποία σημείωσε 11 γκολ σε 38 συμμετοχές στην πρώτη του σεζόν στην Premier League, που όμως συνδυάστηκε με τον υποβιβασμό της ομάδας του.

Πριν από τη Νιούκαστλ, ο Βαϊνάλντουμ αγωνίστηκε για μια τετραετία στην Φέγενορντ (2007-2011), ενώ ακολούθως πήρε μεταγραφή για την Αϊντχόφεν και φέτος είχε πρόταση και από την Τότεναμ. Σε διεθνές επίπεδο, ο Ολλανδός μετρά 30 συμμετοχές με τους "οράνιε".

Λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την ομάδα του Γίργκεν Κλοπ δήλωσε: " Είμαι ενθουσιασμένος γιατί η Λίβερπουλ είναι ένας μεγάλος σύλλογος με τρομερή ιστορία και ήταν πάντα όνειρό μου να παίξω σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όσο η Λίβερπουλ".

Ερωτηθείς για τον Κλοπ απάντησε: "Φαίνεται εξαιρετικός άνθρωπος - εξωτερικά - γιατί ακόμα δεν ξέρω πως δουλεύει και πρέπει να δουλέψω μαζί του. Πάντα μου άρεσε να τον παρακολουθώ, το πάθος του ως προπονητής, μου αρέσει γιατί απολαμβάνει το παιχνίδι. Ανυπομονώ να δουλέψω μαζί του".

Δείτε εδώ όλες τις μεταγραφές στην Premier League

News 24/7

24MEDIA NETWORK