Από τον Νοέμβριο ήξερε πως θα φύγει ο Τζέραρντ: "Ο Ρότζερς μού έλεγε διάφορα"

Η αποχώρηση του Στίβεν Τζέραρντ από τη Λίβερπουλ δεν ήταν καθόλου ξαφνική. Το είπε ο ίδιος στον... δημοσιογράφο πλέον Ρίο Φέρντιναντ.

Από τον Νοέμβριο ήξερε πως θα φύγει ο Τζέραρντ: "Ο Ρότζερς μού έλεγε διάφορα"

Από το Νοέμβριο του 2014 γνώριζε ο Στίβεν Τζέραρντ, ο απόλυτος ποδοσφαιρικός ήρωας, ότι η πορεία του στη Λίβερπουλ βρίσκεται στο τέλος της. Ο πρώην αρχηγός των "ρεντς" είχε καταλάβει από νωρίς ότι ο Μπρένταν Ρότζερς δεν τον υπολογίζει όσο ο ίδιος θα ήθελε όταν τον "απέκλεισε" από την 11άδα του αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο "Μπερναμπέου" για τους ομίλους του Champions League.

Μιλώντας στο δημοσιογράφο πλέον Ρίο Φέρντιναντ, ο οποίος συνεργάζεται πλέον με το BT Sport, ο "Στίβι" εξήγησε ότι τότε ήταν που έμαθε... όλη την αλήθεια για τις προθέσεις του προπονητή του.

" Ήταν ένα ματς με τη Ρεάλ και εγώ ήθελα να παίξω. Όταν μου είπε ότι δεν θα είμαι για χάρη της ομάδας, το κατάπια και το αποδέχθηκα. Ένιωθα όμως καταρρακωμένος στον πάγκο", εξήγησε αρχικά.

" Ήταν η στιγμή που άρχισα να σκέφτομαι πολύ για το επόμενο στάδιο της καριέρα μου, αφού είχαν προηγηθεί κάποιες συζητήσεις με τον Μπρένταν", συμπλήρωσε ο Άγγλος άσος και συνέχισε αποκαλύπτοντας ότι " σε αυτές μου έλεγε ότι θ' αρχίσει να με διαχειρίζεται, ότι θέλει να με φροντίσει, να με έχει φρέσκο, ότι δεν θέλει να παίζω τρία παιχνίδια την εβδομάδα γιατί μπορεί να είμαι κουρασμένος και άλλα τέτοια".

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το γυαλί είχε ήδη ραγίσει, ανεξάρτητα από το αν ο Τζέραρντ αποφάσισε να μην δημοσιοποιήσει τη δυσαρέσκειά του "πνίγοντας" τον πόνο του.

Διαβάστε ακόμη:

Στίβεν Τζέραρντ: Ο απόλυτος ποδοσφαιρικός ήρωας

News 24/7

24MEDIA NETWORK