Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν ο Τζέραρντ από την Λίβερπουλ (VIDEO)

"Υποστολή σημαίας" στο Λίβερπουλ μιας και όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, ο Στίβεν Τζέραρντ δεν θα συνεχίσει στους "κόκκινους" και θα αποχωρήσει το καλοκαίρι παρά την πρόταση για νέο συμβόλαιο. Προβάδισμα οι Λος Άντζελες Γκάλαξι στην κούρσα απόκτησης του Άγγλου.

Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν ο Τζέραρντ από την Λίβερπουλ (VIDEO)

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση στο Νησί πως ο Στίβεν Τζέραρντ δεν θα συνεχίσει στη Λίβερπουλ από το καλοκαίρι και μετά, όταν και λήγει το συμβόλαιό του. Μετά από 26 χρόνια παρουσίας στο σύλλογο (ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ομάδας), ο εμβληματικός αρχηγός των "reds" δεν δέχθηκε να ανανεώσει και θα αναζητήσει το μέλλον του πιθανότατα στις ΗΠΑ και το MLS.

Ο 35χρονος πλέον Τζέραρντ ενδιαφέρει έντονα τόσο τους Λος Άντζελες Γκάλαξι, όσο και το Βανκούβερ, με τους δύο συλλόγους να προσφέρουν αρκετά χρήματα θέλοντας να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Στο άκουσμα της είδησης, αντέδρασαν μέσω twitter τόσο ο πρώην συμπαίκτης του στη Λίβερπουλ Τζέιμι Κάραχερ, όσο και ο Γκάρι Λίνεκερ:

" Πικρή μέρα για τη Λίβερπουλ και το αγγλικό ποδόσφαιρο με τα νέα για τον Τζέραρντ. Πιστεύω πως πήρε τη σωστή απόφαση, αν λάβουμε υπόψη όλες τις συνθήκες"

"Φαίνεται πως ο Στίβεν Τζέραντ αποφάσησε να αποχωρήσει από την Λίβερπουλ στο τέλος της σεζόν. Ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχουν περάσει από την Premier League. Ένας κορυφαίος παίκτης".

Όπως όλα δείχνουν, ο Άγγλος θα ανακοινώσει και επίσημα την αποχώρησή του από την ομάδα μέσα στις επόμενες ώρες.

Ο Τζέραρντ το ντεμπούτο του με την ομάδα της καρδιάς του στις 29 Νοεμβρίου του 1998 στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Μπλάκμπερν κι από τότε μετρά 685 συμμετοχές και 180 γκολ. Στην τροπαιοθήκη του υπάρχει ένα Champions League (2005), ένα Κύπελλο UEFA (2001), δύο FA Cup (2001, 2006), τρία League Cup (2001, 2003, 2012), ένα ευρωπαϊκό σούπερ καπ (2001) και ένα αγγλικό σούπερ καπ (2006). Η καλύτερή του στιγμή με τη φανέλα της Λίβερπουλ δεν μπορεί να είναι αλλή από το γκολ που πέτυχε στον ιστορικό τελικό του Champions League κόντρα στην Μίλαν το 2005, εμπνέοντας όλη την ομάδα να φτάσει από το 3-0 που έχανε στο ημίχρονο, να κατακτήσει το τρόπαιο στα πέναλτι.

Φυσικά, στα καλύτερά του γκολ μπαίνει κι αυτό που πέτυχε κόντρα στον Ολυμπιακό στους ομίλους του Champions League την ίδια σεζόν, με το οποίο μάλιστα απέκλεισε τους "ερυθρόλευκους" από την συνέχεια:

Το μόνο τρόπαιο που δεν κατάφερε να σηκώσει είναι αυτό του πρωταθλητή της Premier League, από το οποίο βρέθηκε μια "ανάσα" την περσινή σεζόν, όμως το περίφημο γλίστρημά του στο ματς με την Τσέλσι, τον άφησε στη δεύτερη θέση.

Θυμηθείτε μερικά από τα καλύτερα γκολ του Τζέραρντ με την φανέλα της Λίβερπουλ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK