Αποχώρηση "βόμβα" από την Λίβερπουλ

Το δεξί χέρι του Γιούργκεν Κλοπ επί 17 συνεχόμενα χρόνια αποχώρησε ξαφνικά από την Λίβερπουλ, λίγο πριν τον κρίσιμο επαναληπτικό με την Ρόμα. Για παραίτηση μιλούν ορισμένα δημοσιεύματα στην Αγγλία, ενώ άλλοι κάνουν λόγο απλά για... απουσία λίγων μηνών.

Αποχώρηση "βόμβα" από την Λίβερπουλ

Η είδηση έσκασε σαν "βόμβα" το βράδυ της Κυριακής και λίγες ώρες αργότερα άρχισε να αναπαράγεται από τα ΜΜΕ σε Αγγλία και Γερμανία. Ο Ζέλικο Μπούβατς, γνωστός και ως το "μυαλό", έφυγε από το προπονητικό κέντρο της Λίβερπουλ και δεν πρόκειται να επιστρέψει τουλάχιστον μέχρι το τέλος της περιόδου!

Όλα αυτά λίγες ώρες πριν τον επαναληπτικό με τον Ρόμα στην Ιταλία για τους "4" του Τσάμπιονς Λιγκ, κι ενώ οι "reds" στα τελευταία παιχνίδια αποδίδουν σπουδαίο ποδόσφαιρο. Τώρα, ποιος είναι ο λόγος της απουσίας του;

Κάποιοι αναφέρουν πως τα... έσπασε με τον Κλοπ το τελευταίο διάστημα και στην τελευταία τους διαφωνία τα βρόντηξε και έφυγε! Άλλοι πάλι είναι πιο ψύχραιμοι. Λένε πως ζήτησε άδεια μέχρι το τέλος της σεζόν, για προσωπικούς λόγους.

Με λίγα λόγια παραμένει υπάλληλος της Λίβερπουλ, χωρίς να έχουν δοθεί περισσότερες πληροφορίες. Είναι ένα από τα... μυστήρια της σεζόν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK