Άρχισε τις... τρέλες ο Κουτίνιο στην Λίβερπουλ

Ο Φελίπε Κουτίνιο παίζει όλα του τα χαρτιά με σκοπό να αποχωρήσει από την Λίβερπουλ, κάνοντας μάλιστα ένα... τρελό αίτημα στην διοίκηση των Reds που είναι βέβαιο πως θα αρνηθούν. Έχει σκοπό να το πάει μέχρι τα άκρα ο Βραζιλιάνος.

Liverpool's Philippe Coutinho, right, celebrates scoring against West Ham United with teammate Adam Lallana during the English Premier League soccer match at London Stadium, Sunday May 14, 2017. (Adam Davy/PA via AP)
Coutinho AP

Ο χρόνος κυλάει γρήγορα πλέον όσον αφορά τη μεταγραφική περίοδο, αφού έμεινε μία περίπου εβδομάδα μέχρι το κλείσιμο.

Το γεγονός μάλιστα πως η Μπαρτσελόνα έκλεισε τον Ντεμπελέ από την Ντόρτμουντ με το συνολικό deal να φτάνει τα 140.000.000€ (μαζί με τα μπόνους), φαίνεται πως έχει αγχώσει τον Κουτίνιο, που πλέον πάει στα άκρα την κόντρα του με την Λίβερπουλ.

Σύμφωνα με beIN SPORTS, ο Βραζιλιάνος εκτός από το επίσημο αίτημα μεταγραφής, ζήτησε από τους ανθρώπους της Λίβερπουλ να μην τον υπολογίσουν στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ!

Αυτό γιατί φοβάται πως δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής αν πάρει μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα στην ίδια διοργάνωση! Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Κουτίνιο σκέφτεται να αρνηθεί ακόμα και τις απλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, με σκοπό να πιέσει για τη μεταγραφή του.

Επίσημη αντίδραση δεν υπάρχει από τους Reds που παραμένουν ψύχραιμοι στις... τρέλες του παίκτη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK