Αυτός είναι ο αγαπημένος παίκτης του Κλοπ

Ο Γιούργκεν Κλοπ ήταν ο ξεχωριστός καλεσμένος της εκπομπής "Monday Night Football" και σε αυτήν αποκάλυψε τον αγαπημένο του παίκτη -εκτός Λίβερπουλ- που αγωνίζεται στην Premier League. Ποια σύγκριση έκανε μεταξύ των οπαδών Λίβερπουλ και Ντόρτμουντ.

Αυτός είναι ο αγαπημένος παίκτης του Κλοπ

Η διάσημη εκπομπή Monday Night Football στην οποία συμμετέχει και ο Τζέιμι Κάραγκερ είχε το βράδυ της Δευτέρας (26/9) έναν special καλεσμένο, με τον Γιούργκεν Κλοπ να βρίσκεται στο στούντιο και να απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις που του έθεσαν τόσο ο παλαίμαχος άσος της Λίβερπουλ όσο και ο παρουσιαστής Ντέιβ Τζόουνς.

Μία εξ αυτών είχε να κάνει με τον παίκτη που θεωρεί τον πιο επικίνδυνο από όλους στην Premier League όταν τον βρίσκει απέναντί της η Λίβερπουλ, με τον Γερμανό τεχνικό να βγάζει το... καπέλο στον Νταβίντ Σίλβα της Μάντσεστερ Σίτι, λέγοντας:

"Μου αρέσει ο Νταβίντ Σίλβα. Είναι υπέροχος παίκτης, είναι παντού, έχει πολλές ικανότητες και έχει υπέροχη συμπεριφορά. Αν και δεν έχω ακούσει πάρα πολύ συχνά το όνομά του σε αυτό το υπέροχο ξεκίνημα που έχει κάνει τη φετινή σεζόν η Μάντσεστερ Σίτι, είμαι σίγουρος πως έχει το ρόλο του και μου αρέσει το στιλ παιχνιδιού του.

Αυτός είναι ο αγαπημένος παίκτης του Κλοπ

Δεν με ενδιαφέρουν πάντως οι παίκτες των άλλων ομάδων. Όλοι τους μπορούν να γίνουν επικίνδυνοι αν τους αφήσεις εσύ να γίνουν".

Άκρως ενδιαφέρουσα ήταν πάντως και η σύγκριση την οποία κλήθηκε να κάνει μεταξύ του Κίτρινου Τείχους (το πέταλο που φιλοξενεί τους οργανωμένους οπαδούς της Ντόρτμουντ) και του περίφημου "Kop" (εξέδρα που φιλοξενεί τους φανατικούς οπαδούς της Λίβερπουλ). Ιδού η τοποθέτησή του:

Αυτός είναι ο αγαπημένος παίκτης του Κλοπ

"Είναι δύο διαφορετικά πράγματα, το μόνο που μπορώ να πω είναι πως δεν μπορεί να συγκριθεί τίποτα με το Κίτρινο Τείχος επειδή εκεί είναι όρθιοι 27.000 άνθρωποι. Αυτό είναι αρκετά εντυπωσιακό. Όμως το Kop δημιούγησε το καλύτερο μισάωρο που έχω δει σε αγώνα ποδοσφαίρου.

Φυσικά αναφέρομαι στην τελευταία μισή ώρα του αγώνα με την Ντόρτμουντ (σ.σ. η Λίβερπουλ γύρισε το ματς από 1-3 σε 4-3 και προκρίθηκε στον τελικό του Europa League) όπου η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν καλύτερη που έχω δει. Ελπίζω όχι η καλύτερη που θα έχω ποτέ αλλά σίγουρα ήταν εντυπωσιακή.

Αυτός είναι ο αγαπημένος παίκτης του Κλοπ
© AP

Δεν θέλω να μπω σε διαδικασία σύγκρισης. Είμαι ένας τυχερός άνθρωπος που έχω βρεθεί σε δύο υπέροχους συλλόγους και τώρα μπορώ να δουλέψω εδώ. Το Kop είναι ένα φανταστικό μέρος και λατρεύω να παίζουμε μπροστά σε αυτό το κοινό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK