Διέλυσε και το άλλο του γόνατο ο Ινγκς

Μέσα σε ένα χρόνο ο Ντάνι Ινγκς είδε και τα δυο του γόνατα να διαλύονται. Αυτή τη φορά την έπαθε στο δεξί και θα μείνει εκτός δράσης από επτά μέχρι και εννέα μήνες! Σε τραγική ψυχολογική κατάσταση ο ποδοσφαιριστής.

Διέλυσε και το άλλο του γόνατο ο Ινγκς
Danny Ings

Τον Οκτώβριο του 2015 ο 23χρονος επιθετικός τραυματίστηκε σοβαρά στο αριστερό του γόνατο, με αποτέλεσμα να χάσει σχεδόν όλη τη σεζόν. Επέστρεψε μόνο για την αναμέτρηση με την Γουέστ Μπρομ και αυτό για ψυχολογικούς λόγους.

Τη φετινή περίοδο δεν βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του Γιούργκεν Κλοπ, παίζοντας κυρίως με τη δεύτερη ομάδα και στο κύπελλο. Η ατυχία, όμως, είχε άλλα σχέδια μετά τον αγώνα με την Τότεναμ έγινε γνωστό πως υπέστη νέο σοβαρό τραυματισμό στο άλλο του γόνατο!

Θα μπει άμεσα στο χειρουργείο και ο χρόνος επιστροφής υπολογίζεται μεταξύ επτά και εννέα μηνών. Ο παίκτης είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση με τους ανθρώπους της ομάδας να τονίζουν πως αισθάνεται ότι ο ουρανός έπεσε στο κεφάλι του.

"Δεν είναι και η καλύτερα μέρα στη ζωή του, αλλά είναι νέο παιδί και εγώ είμαι καλός στο να περιμένω νεαρά παιδιά, ειδικότερα εκείνα με το ταλέντο του. Εδώ είναι το σπίτι του και θα κάνουμε τα πάντα για να τον βοηθήσουμε να επιστρέψει δυνατός", δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK