Εκτός αποστολής ο Κοουτίνιο, η Μπαρτσελόνα θέλει να τον ανακοινώσει την Πέμπτη!

Ο Φελίπε Κοουτίνιο κόπηκε από την αποστολή της Λίβερπουλ για το ματς με την Χόφενχαϊμ, και οι φήμες περί ολοκλήρωσης του deal με Μπαρτσελόνα οργιάζουν.

Liverpool's Philippe Coutinho, left, and Alberto Moreno gesture during the final match against Leicester City FC at the Premier League Asia Trophy soccer tournament in Hong Kong, Saturday, July 22, 2017. (AP Photo/Kin Cheung)
Liverpool's Philippe Coutinho, left, and Alberto Moreno gesture during the final match against Leicester City FC at the Premier League Asia Trophy soccer tournament in Hong Kong, Saturday, July 22, 2017. (AP Photo/Kin Cheung) AP

Η διοίκηση της Λίβερπουλ διαμήνυσε την περασμένη εβδομάδα με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο πως ο Φελίπε Κοουτίνιο θα παραμείνει στους "κόκκινους" και τη φετινή αγωνιστική σεζόν, όμως οι εξελίξεις στο στρατόπεδο της ομάδας δεν λένε να αφήσουν τους οπαδούς της να... ηρεμήσουν.

Και αυτό γιατί λίγες ώρες μετά από εκείνη την ανακοίνωση διέρρευσε πληροφορία πως ο Βραζιλιάνος κατέθεσε επίσημα αίτημα για να πάρει μεταγραφή ενώ ακολούθως έχασε το ματς της πρεμιέρας της Premier League με την Γουότφορντ (3-3) λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Πολλοί είκαζαν πως ο Κοουτίνιο θα έπαιρνε το αεροπλάνο για να βρεθεί στην Γερμανία, για να ενισχύσει την Λίβερπουλ στο πρώτο της ματς για τα πλέι οφς του Champions League απέναντι στην Χόφενχαϊμ, όμως έμεινε και πάλι εκτός αποστολής γεγονός που έβαλε φωτιά στα σενάρια πώλησής του.

Όλα αυτά μάλιστα ενώ υπάρχει δημοσίευμα της "Mundo Deportivo" από το πρωί που αναφέρει πως την Πέμπτη η Μπαρτσελόνα σχεδιάζει να παρουσιάσει επίσημα τα δύο νέα της αποκτήματα, Κοουτίνιο και Παουλίνιο. Υποσημείωση; Πριν λίγη ώρα ο δεύτερος ανακοινώθηκε επίσημα από τους Καταλανούς...

Photo Credits: AP Photo/Kin Cheung

News 24/7

24MEDIA NETWORK