Ένα αυτογκόλ "τελείωσε" τον Μπαλοτέλι

Το λόγο που ο Μπρένταν Ρότζερς έχασε κάθε ψήγμα υπομονής με τον Μάριο Μπαλοτέλι αποκάλυψε η "Independent", μία ημέρα μετά από τα 25α γενέθλια του ποδοσφαιριστή.

Ένα αυτογκόλ "τελείωσε" τον Μπαλοτέλι
Μπαλοτέλι Λίβερπουλ

Το γεγονός ότι ο Μάριο Μπαλοτέλι αποτελεί μία αμφιλεγόμενη προσωπικότητα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου είναι γνωστό τοις πάσι.

Εν προκειμένω, ένας αρθρογράφος της " Independent ", ο Σάιμον Χιουζ, έφερε στο φως της δημοσιότητας δύο περιστατικά, το ένα εκ των οποίων είχε ως αποτέλεσμα ο Μπρένταν Ρότζερς να χάσει κάθε ψήγμα υπομονής για τον Ιταλό.

Αρχικά, κατά τη διάρκεια μιας πρωινής προπόνησης τον Μάρτιο, μετά την εντός έδρας ήττα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Κόλιν Πάσκο συγκέντρωσε τους παίκτες. Περίπου τριάντα μέρα μακριά, ο Τζον Φλάναγκαν γυμναζόταν μόνος του, χωρίς να δείχνει ότι έχει αντιληφθεί την εντολή του βοηθού του Ρότζερς.

Τότε, ο Μπαλοτέλι άρχισε να φωνάζει προς το μέρος του 22χρονου μπακ για να έρθει προς το μέρος των υπολοίπων. Μικρή λεπτομέρεια: ο Φλάναγκαν προπονείτο μόνος σχεδόν ένα χρόνο λόγω τραυματισμού. Καλά μαντέψατε. Ο Ιταλός δεν το ήξερε ή δεν το θυμόταν!

Το μοιραίο αυτογκόλ

Το... σόου του εκκεντρικού επιθετικού συνεχίστηκε το απόγευμα της ίδιας ημέρας, κατά τη διάρκεια ενός "διπλού" 10 εναντίον 10, όπου αγωνιζόταν στην ομάδα των "αναπληρωματικών".

Χωρίς κανένα λόγο κι ενώ το σκορ ήταν 1-1, ο "Super Mario" σούταρε από το κέντρο στην εστία της ομάδας του, άφησε άγαλμα τον Μπραντ Τζόουνς και ξεκαρδίστηκε στα γέλια. Αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι...

Ο Μπαλοτέλι είχε φανερώσει από νωρίς το ποιόν του και ως παίκτης της Λίβερπουλ , αφού παραμονές ενός αγώνα με την Βασιλεία για το Champions League παραβίασε το νυχτερινό ωράριο και λίγες ημέρες αργότερα του αφαιρέθηκε το δίπλωμα οδήγησης λόγω υπερβολικής ταχύτητας.

Επιπλέον, ήταν διαπιστωμένο ότι ο Ιταλός επιθετικός όχι μόνο δεν είχε αναπτύξει φιλικές σχέσεις με συμπαίκτες του, αλλά πως δεν ήξερε ούτε τα ονόματα ορισμένων εξ αυτών! Έτσι εξηγείται γιατί προτιμούσε να παραγγέλνει και να τρώει από ένα ιταλικό εστιατόριο, παρά να επισκέπτεται το Μέλγουντ.

Οι φάκελοι του Ρότζερς

Ένα αυτογκόλ "τελείωσε" τον Μπαλοτέλι

Οι ιστορίες του Μάριο Μπαλοτέλι δεν είναι οι μοναδικές παράξενες στο στρατόπεδο της Λίβερπουλ την τελευταία τριετία και γι' αυτό "φρόντισε" ο Μπρένταν Ρότζερς.

Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της σεζόν 2012-13, ο τεχνικός των "κόκκινων" αποφάσισε να μιμηθεί τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον (σ.σ. εκείνος είχε κάνει κάτι ανάλογο το 1993) και εμφανίστηκε στους ποδοσφαιριστές του με τρεις φακέλους.

"Σε αυτούς τους φακέλους, υπάρχουν τρία ονόματα. Αυτοί οι τρεις, θα με απογοητεύσουν τη νέα σεζόν και θα απογοητεύσουν τους συμπαίκτες τους, την ομάδα και δεν θα βοηθήσουν στην προσπάθεια που θα κάνουμε. Είναι στο χέρι σας να… βγάλετε το όνομά σας από αυτούς τους φακέλους και να μου αποδείξετε ότι έκανα λάθος", τους είπε.

Τότε, ο Γκλεν Τζόνσον πλησίασε και θέλοντας να πικάρει τον Χοσέ Ενρίκε τόνισε: "Ξέρω ποιο όνομα βρίσκεται και στους τρεις φακέλους: το νούμερο 3, ο Χοσέ και ο Ενρίκε".

"Όχι, όχι, όχι αγγλικά. Δεν είμαι εγώ, εσύ είσαι", του απάντησε ο 29χρονος Ισπανός μπακ, σε ένα διάλογο που αποκαλύφθηκε στη νέα αυτοβιογραφία του Λουίς Σουάρες.

Όπως αποκάλυψε αργότερα ο ίδιος ο Ρότζερς, οι φάκελοι ήταν άδειοι...

Διαβάστε ακόμη:

Μάριο Μπαλοτέλι ετών 25: Μία αμφιλεγόμενη προσωπικότητα

News 24/7

24MEDIA NETWORK