Επέστρεψε και είναι... ντερμπάτος ο Κουτίνιο

Επιστροφή στην καθημερινότητα για τον Φελίπε Κουτίνιο ο οποίος εκτέλεσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την εθνική Βραζιλίας και επέστρεψε στις προπονήσεις για λογαριασμό της Λίβερπουλ. Μεταγραφικές σκέψεις τέλος μέχρι νεοτέρας για τον "Φιλ" γιατί το Σάββατο (7/9) έχει ντέρμπι.

Liverpool's Philippe Coutinho celebrates scoring his side's second goal, during the English Premier League soccer match between Liverpool and Everton, at Anfield, in Liverpool, England, Saturday April 1, 2017. (Peter Byrne/PA via AP)
Liverpool's Philippe Coutinho celebrates scoring his side's second goal, during the English Premier League soccer match between Liverpool and Everton, at Anfield, in Liverpool, England, Saturday April 1, 2017. (Peter Byrne/PA via AP) AP

Οι Άγγλοι κυνηγούν την... ίντριγκα και η επιστροφή του Φελίπε Κουτίνιο στις προπονήσεις της Λίβερπουλ αποτελεί από μόνη της βαρβάτη ίντριγκα. Ο Βραζιλιάνος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική Βραζιλίας και το πρωί της Πέμπτης (7/9) επέστρεψε στο Μέλγουντ, μαζί με τους υπόλοιπους διεθνείς και προπονήθηκε κανονικά.

Στο Νησί αναφέρουν ότι ο Κλοπ είχε από νωρίς προειδοποιήσει τους υπολοίπους των "Κόκκινων" να υποδεχτούν τον ηγέτη της ομάδας σαν να μην συνέβη τίποτα, ενώ παράλληλα έχει γραφτεί και πρέπει να σημειωθεί ότι ο Γερμανός έχει στείλει... ραβασάκια και προς τους οπαδούς να μην αντιμετωπίσουν τον "Φιλ" σαν έναν εν δυνάμει προδότη!

Ο Κουτίνιο από την άλλη, όπως αναφέρουν τα βρετανικά ρεπορτάζ κατά την παραμονή του στο προπονητικό κέντρο έβγαλε το πρόγραμμα και μίλησε κανονικά με τον Γιούργκεν Κλοπ και τους συμπαίκτες του.

Θεωρείται μάλιστα βέβαιο ότι ο "μικρός μάγος" είναι πανέτοιμος να παίξει στο σαββατιάτικο, εκτός έδρας ντέρμπι με την Μάντσεστερ Σίτι (9/10, 14:30).

News 24/7

24MEDIA NETWORK