Έτσι δεν κρατά ούτε... δεμένο τον Κοουτίνιο η Λίβερπουλ!

Η Λίβερπουλ κατάφερε να αντισταθεί στην πίεση της Μπαρτσελόνα και να κρατήσει τον Φελίπε Κοουτίνιο στο "Άνφιλντ", όλα δείχνουν όμως πως θα έχει και νέο μπελά στο κεφάλι της...

Spartak's Aleksandr Samedov, left, and Liverpool's Philippe Coutinho challenge for the ball during the Champions League soccer match between Spartak Moscow and Liverpool in Moscow, Russia, Tuesday, Sept. 26, 2017. (AP Photo/Alexander Zemlianichenko)
Spartak's Aleksandr Samedov, left, and Liverpool's Philippe Coutinho challenge for the ball during the Champions League soccer match between Spartak Moscow and Liverpool in Moscow, Russia, Tuesday, Sept. 26, 2017. (AP Photo/Alexander Zemlianichenko) AP PHOTO/ALEXANDER ZEMLIANICHENKO

Το περασμένο καλοκαίρι η περίπτωση μετακίνησης του Φελίπε Κοουτίνιο από την Λίβερπουλ στην Μπαρτσελόνα εξελίχτηκε σε ένα συναρπαστικό μεταγραφικό σίριαλ, με το τέλος να είναι ευτυχές για τους ανθρώπους των "κόκκινων" αφού κράτησαν τον Βραζιλιάνο παρά τα εκατομμύρια που στρώθηκαν στα πόδια τους.

Οι "μπλαουγκράνα" έφτασαν στο σημείο να προσφέρουν μέχρι και 160.000.000 ευρώ για να τον κάνουν δικό τους, χωρίς να τα καταφέρουν (έπαιξε ρόλο και η επιμονή του Κλοπ να τον έχει μαζί του), ωστόσο όλα δείχνουν πως σε λίγους μήνες από τώρα ο παίκτης θα δεχτεί και πάλι πολιορκία.

Αυτή τη φορά μάλιστα δεν θα είναι στο παιχνίδι μόνο η "Μπάρσα" αλλά και η ομάδα που έχει "πληγώσει" τους Καταλανούς με την αρπαγή του Νεϊμάρ, με την Παρί Σεν Ζερμέν να επιθυμεί να πάρει και τον Κοουτίνιο για να τον προσφέρει ως... δώρο στον "Mr 222.000.000 ευρώ", με τον οποίο έχουν εξαιρετική σχέση από μικρά παιδιά.

"Πόλεμος Μπαρτσελόνα-Παρί Σεν Ζερμέν για τον Κοουτίνιο", είναι ο τίτλος της καταλανικής "Sport", που κάνει λόγο για επαφή του γαλλικού συλλόγου με τον παίκτη, με την Λίβερπουλ να ετοιμάζεται για δεύτερο γύρο... πάλης με τους υποψήφιους μνηστήρες!

Έτσι δεν κρατά ούτε... δεμένο τον Κοουτίνιο η Λίβερπουλ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK