Γκολ για... Μπαρτσελόνα ο Κουτίνιο!

Ο Φελίπε Κουτίνιο είναι ένας από τους βασικούς στόχους της Μπαρτσελόνα αν φύγει ο Νεϊμάρ για το Παρίσι. Ο "μικρός μάγος" με τις γκολάρες που πετυχαίνει δικαιώνει τους "μπλαουγκράνα" που πιστεύουν τόσο πολύ σ'αυτόν.

Liverpool's Philippe Coutinho celebrates scoring his side's second goal, during the English Premier League soccer match between Liverpool and Everton, at Anfield, in Liverpool, England, Saturday April 1, 2017. (Peter Byrne/PA via AP)
Liverpool's Philippe Coutinho celebrates scoring his side's second goal, during the English Premier League soccer match between Liverpool and Everton, at Anfield, in Liverpool, England, Saturday April 1, 2017. (Peter Byrne/PA via AP) AP

Η Λίβερπουλ αντιμετώπισε την Λέστερ σε φιλική αναμέτρηση σε τουρνουά της Ασίας και ο Φελίπε Κουτίνιο, πετυχαίνοντας ένα φοβερό γκολ έγινε το κεντρικό πρόσωπο του αγώνα.

Ο Βραζιλιάνος αποτελεί βασικό στόχο του Βαλβέρδε αν φύγει ο Νεϊμάρ και με τις εμφανίσεις του δικαιώνει και τη Λίβερπουλ που τον πήρε σαν "τελειωμένο" από την Ίντερ, αλλά και την Μπαρτσελόνα η οποία τον θεωρεί άξιο αντικαταστάτη του σπουδαίου Νεϊμάρ.

Ο Κλοπ θέλει σαν... τρελός να κρατήσει τον Βραζιλιάνο στην Αγγλία, αλλά Κουτίνιο με τις γκολάρες που πετυχαίνει από τα φιλικά κιόλας, σίγουρα, εκτός από την Μπαρτσελόνα θα απασχολήσει κι άλλα πλούσια κλαμπ της Ευρώπης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK