Η ενδεκάδα του Κίον που "πόνεσε" την Λίβερπουλ

Ο Μάρτιν Κίον κλήθηκε να φτιάξει μία μεικτή επίλεκτη ενδεκάδα από άσους της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έδωσε μία απάντηση "σκληρή" για τους "κόκκινους".

Η ενδεκάδα του Κίον που "πόνεσε" την Λίβερπουλ

Μετράμε ήδη αντίστροφα για τη "μητέρα των μαχών" στο Νησί, με την Λίβερπουλ να περιμένει στο "Άνφιλντ" την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ένα ματς που ενδέχεται να κρίνει πολλά όσον αφορά στη μάχη του τίτλου παρότι βρισκόμαστε μόλις στην 8η αγωνιστική.

Λίγο πριν την πρώτη σύγκρουση των "κόκκινων" του Κλοπ με τους "κόκκινους διαβόλους" του Μουρίνιο ο Μάρτιν Κίον κλήθηκε λοιπόν να φτιάξει την ιδανική 11άδα με παίκτες των δύο ομάδων από τα φετινά τους ρόστερ και εκεί η πλάστιγγα έγειρε καταφανώς υπέρ των φιλοξενουμένων αφού διάλεξε... 9 παίκτες τους!

"Ίσως να επέλεξα πολύ Μάντσεστερ Γιουναιτεντ αλλά από τους πέντε παίκτες που συνθέτουν την άμυνα της Λίβερπουλ δεν μπορώ να διαλέξω κανέναν", έγραψε χαρακτηριστικά στη στήλη που έχει ο παλαίμαχος άσος της Άρσεναλ στην "Daily Mail" και συνέχισε:

"Όταν οι Λουκακού και Ράσφορντ παίρνουν τη μπάλα και τρέχουν, δεν μπορεί κάποιος να τους σταματήσει οπότε θα τους έχω στην ομάδα μου.

Στον άξονα μόν οι Νταβίντ Σίλβα και Κέβιν Ντε Μπράινε της Μάντσεστερ Σίτι έχουν δημιουργήσει περισσότερες φάσεις από τον Χένρικ Μχιταριάν.

Επέλεξα μόνο παίκτες που είναι διαθέσιμοι για το ντέρμπι του Σαββάτου, οπότε άφησα εκτός τους Πολ Πογκμπά και Σαντιό Μανέ".

Ποιοι ήταν οι δύο μοναδικοί παίκτες της Λίβερπουλ που βρήκαν θέση στην ιδανική 11άδα του Κίον με παίκτες και των δύο ομάδων; Οι Φελίπε Κοουτίνιο και Μοχάμεντ Σαλάχ...

News 24/7

24MEDIA NETWORK