Η Λίβερπουλ κινδυνεύει να χάσει τον Σαλάχ και αυτός το "χρυσό παπούτσι"

Η απερίσκεπτη ενέργεια του Σαλάχ να ρίξει αγκωνιά στον Ίντι, ενδέχεται να του κοστίσει το "χρυσό παπούτσι". Πώς εμπλέκεται στην όλη ιστορία ο Χάρι Κέιν; Οι σχετικές λεπτομέρειες.

Η Λίβερπουλ κινδυνεύει να χάσει τον Σαλάχ και αυτός το "χρυσό παπούτσι"
AP PHOTO/RUI VIEIRA + AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ βρίσκεται αντιμέτωπος με τον κίνδυνο της τιμωρίας, καθώς στον σαββατιάτικο (28/4) αγώνα της Λίβερπουλ με την Στόουκ, που ήρθε ισόπαλος 0-0, προέβη σε μια κίνηση που σε καμιά περίπτωση δεν παραπέμπει στον... Φαραώ που έχουμε συνηθίσει.

Για να γίνουμε πιο σαφής, ο κατά γενική ομολογία, καλύτερος ποδοσφαιριστής της Πρέμιερ Λιγκ για την εφετινή σεζόν, φάνηκε να θέλει να χτυπήσει με τον αγκώνα του τον Μάρτινς Ίντι που είχε αναλάβει το μαρκάρισμα του.

Η επίμαχη φάση, που έγινε αντιληπτή μόνο μέσα από ριπλέι, ενδέχεται να κοστίσει ακριβά τόσο στην Λίβερπουλ όσο και στον Αιγύπτιο, καθώς αν η Ομοσπονδία αποφανθεί ότι ο Σαλάχ είχε δόλο, τότε η πιθανότερη τιμωρία θα είναι ο αποκλεισμός τριών αγωνιστικών.

Βέβαια, μια τέτοια εξέλιξη θα μπορούσε να αποδειχθεί καθοριστική για τον 25χρονο επιθετικό, μιας και ελλοχεύει ο κίνδυνος να χάσει το "χρυσό παπούτσι" απ' τον μεγάλο του αντίπαλο στην διεκδίκηση της κούρσας, Χάρι Κέιν.

Ο Άγγλος επιθετικός της Τότεναμ, τέσσερις αγωνιστικές πριν η ομάδα του ολοκληρώσει τις εγχώριες υποχρεώσεις της, έχει σημειώσει 26 γκολ, πέντε λιγότερα από τον Σαλάχ, δηλαδή που μετράει 31.

Η Λίβερπουλ απ' την μεριά της, έχει να δώσει ακόμη δύο αγώνες, με την Τσέλσι στο "Στάμφορντ Μπριτζ " και τη Μπράιτον στο "Άνφιλντ". Μένει να δούμε, λοιπόν ποιος από τους δύο "μονομάχους" θα αναδειχθεί τελικός νικητής.

Η ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΓΚΩΝΙΑΣ

News 24/7

24MEDIA NETWORK