"Η Λίβερπουλ θα έπαιρνε πρωτάθλημα, αν.."

Σε συνέντευξή του, ο παλαίμαχος πλέον Στίβεν Τζέραρντ, αναφέρθηκε στη σημαντική συνεισφορά που είχε ο Σουάρες στο παιχνίδι της Λίβερπουλ, αλλά και το πως έχει εξελιχθεί ως ποδοσφαιριστής.

"Η Λίβερπουλ θα έπαιρνε πρωτάθλημα, αν.."

" Η Λίβερπουλ θα μπορούσε να κερδίσει το τίτλο της Premier League, αν ο Λουίς Σουάρες έμενε παραπάνω στο Άνφιλντ”. Τα λόγια ανήκουν στον άλλοτε εμβληματικό αρχηγό, και παλαίμαχο πλέον Στίβεν Τζέραρντ από συνέντευξη που παραχώρησε στο "BT Sport".

Τα 31 γκολ του Σουάρες κατά τη διάρκεια της σεζόν 2013-2014 είχαν φέρει πολύ κοντά το σύνολο του Μπρένταν Ρότζερς στην κατάκτηση του τίτλου, κάτι που έχασαν στο τέλος όμως από την Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Ουρουγουανός έφυγε τελικά για την Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι εκείνο, βοηθώντας τη να κερδίσει το Champions League, τη La Liga και το Copa del Rey, από την πρώτη του χρονιά εκεί.

" Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες στην Premier League, αλλά θα έδινε στη Λίβερπουλ μια υπεροχή. Είναι δεδομένο πως θα έχεις γκολ, ασίστ, προκαλεί σε κάθε αντίπαλο προβλήματα και δημιουργεί πολύ χώρο για τους συμπαίκτες του. Ήταν όνειρο να αγωνίζεσαι μαζί του, και από τότε που πήγε στη Μπαρτσελόνα ανέβασε τους αριθμούς του σε γκολ και ασίστ”.

Σε 133 συμμετοχές με τη Λίβερπουλ, ο 30χρονος είχε σκοράρει 82 φορές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK