Η Λίβερπουλ τον πούλησε 1,5 εκατ. ευρώ, τον ήθελε ο Ολυμπιακός και τώρα επιστρέφει με 40 μύρια!

Πώς τα φέρνει η ζωή καμιά φορά που ακόμη και οι μεγάλες ομάδες μετανιώνουν για τις πράξεις τους και θέλουν να επανορθώσουν πληρώνοντας 40 φορές περισσότερα. Διαβάστε για τον παίκτη που ήθελε ο Ολυμπιακός και τώρα ενδέχεται να επιστρέψει σε "τσαμπιονλιγκάτο" κλαμπ.

Η Λίβερπουλ τον πούλησε 1,5 εκατ. ευρώ, τον ήθελε ο Ολυμπιακός και τώρα επιστρέφει με 40 μύρια!

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής, Σούσο, είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό, όχι μόνο για τις σούπερ εμφανίσεις του με τη φανέλα της Μίλαν, αλλά γιατί τ' όνομά του έχει "παίξει" για τον Ολυμπιακό σε δύο μεταγραφικές περιόδους.

Και το 2012 και το 2016 ο 24χρονος winger που έχει τη δυνατότητα να παίξει και πίσω από τον επιθετικό, φερόταν να φλερτάρει με τους "ερυθρόλευκους".

Ωστόσο, η αγωνιστική του εκτόξευση με τους "ροσονέρι" τον ανέβασε σε κλίμακα, τόσο πολύ που η πρώην ομάδα του, η Λίβερπουλ θέλει να διορθώσει το λάθος του 2015 που τον "έσπρωξε" με μόλις 1,5 εκατ. ευρώ στους "ροσονέρι".

Η Μίλαν βλέποντας ότι ο Σούσο δεν ήταν κανένας "τελειωμένος", φρόντισε το 2017 να του δώσει ένα καλύτερο συμβόλαιο με ρήτρα ύψους 40.000.000 ευρώ!

Αυτά τα 40 μύρια παρουσιάζονται έτοιμοι να πληρώσουν οι "Κόκκινοι" στους Ιταλούς για χάρη του Γιούργκεν Κλοπ ο οποίος τον θέλει πίσω στο λιμάνι.

Κι αν τ' όνομα Σούσο ακούγεται πολλά χρόνια στο χώρο του ποδοσφαίρου, δεν είναι δα και κάνας... γέρος, αφού είναι μόλις 24 κι φέτος έχει παίξει 43 ματς, σκοράροντας 8 φορές ενώ έχει δώσει και 12 ασίστ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK