Η Μπαρτσελόνα έρχεται να μοιράσει νέους εφιάλτες στην Λίβερπουλ για τον Σαλάχ!

Ο Αντουάν Γκριεζμάν φαίνεται πως μένει πιστός στην Ατλέτικο Μαδρίτης και αυτό φέρνει πιο κοντά την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε στον... Μοχάμεντ Σαλάχ! Διαβάστε το νέο σενάριο!

Liverpool's Mohamed Salah as the team arrive at the team's hotel in Kiev, Ukraine, Thursday, May 24, 2018. Liverpool will play Real Madrid in the Champions League final soccer match in Kiev on Saturday May 26. (AP Photo/Sergei Grits)
Liverpool's Mohamed Salah as the team arrive at the team's hotel in Kiev, Ukraine, Thursday, May 24, 2018. Liverpool will play Real Madrid in the Champions League final soccer match in Kiev on Saturday May 26. (AP Photo/Sergei Grits) AP PHOTO/SERGEI GRITS

Η Ρεάλ Μαδρίτης "πλήγωσε" την Λίβερπουλ στον τελικό του Champions League όχι μόνο στερώντας της το τρόπαιο του Champions League αλλά και μέσω του τραυματισμού του Μοχάμεντ Σαλάχ από τον Σέρχιο Ράμος κατά τη διάρκεια του αγώνα και τώρα το άλλο ισπανικό μεγαθήριο επιχειρεί να... αποτελειώσει τους "κόκκινους".

Όπως αποκαλύπτει μέσω η μαδριλένικη "As" μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας της, ο Αιγύπτιος άσος έρχεται πλέον στο προσκήνιο για την Μπαρτσελόνα μετά την διαφαινόμενη απώλεια του Αντουάν Γκριεζμάν που προτίμησε να παραμείνει στην Ατλέτικο Μαδρίτης και τη νέα σεζόν.

Η Μπαρτσελόνα έρχεται να μοιράσει νέους εφιάλτες στην Λίβερπουλ για τον Σαλάχ!

Το εν λόγω μέσο θεωρεί πως για το συγκεκριμένο deal, τη μετακίνηση δηλαδή του παίκτη από την Λίβερπουλ στην Μπαρτσελόνα, το ποσό των 100.000.000 ευρώ θα φτάσει στους Καταλανούς, με την "As" να υποστηρίζει πως άνθρωποι από το περιβάλλον του παίκτη "ψήνουν" τη μεταγραφή.

Πώς; Έχουν ήδη έρθει σε επαφές με τον καταλανικό σύλλογο για να καταστήσουν σαφές πως ο παίκτης είναι διαθέσιμος αν γίνει η κατάλληλη πρόταση, και μένει τώρα να δούμε αν η Λίβερπουλ έχει διάθεση από την πλευρά της να συζητήσει την οποιαδήποτε πρόταση για τον κορυφαίο παίκτη στο ρόστερ της.

News 24/7

24MEDIA NETWORK