Κατά φαντασίαν ασθενής ο Στέρλινγκ

Αντιεπαγγελματική συμπεριφορά επιδεικνύει ο Ραχίμ Στέρλινγκ, αφού επικαλέστηκε ασθένεια για να μην προπονηθεί την Τετάρτη παρά το γεγονός ότι είναι υγιέστατος, σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο της Λίβερπουλ.

Κατά φαντασίαν ασθενής ο Στέρλινγκ
Στέρλινγκ

Πριν από μερικές ώρες, ο Ραχίμ Στέρλινγκ εξέφρασε την επιθυμία να μην ταξιδέψει στην Άπω Ανατολή και την Αυστραλία για την περιοδεία της Λίβερπουλ , ενώ στην προκειμένη ξεπέρασε τα όρια επικαλούμενος ασθένεια για να μην προπονηθεί.

Το ιατρικό επιτελείο των "κόκκινων" εκτιμά ότι ο 20χρονος μεσοεπιθετικός είναι υγιέστατος, όπερ σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό να τιμωρηθεί με πρόστιμο για το ψέμα και την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του.

Τα... καπρίτσια του νεαρού άσου δεν πέρασαν ασχολίαστα από τον Τζέιμι Κάραχερ, ο οποίος έριξε το μπαλάκι στους φίλους της Μάντσεστερ Σίτι , ομάδα που ως γνωστόν ενδιαφέρεται σφόδρα για την απόκτηση του παίκτη.

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ ζητά να αποχωρήσει από το λιμάνι, καθώς επιθυμεί να σταματήσει να αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Μπρένταν Ρότζερς, ωστόσο η Μάντσεστερ Σίτι δεν φέρεται να είναι διατεθειμένη να καταβάλλει το ποσό που αξιώνει η Λίβερπουλ για την παραχώρησή του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK