Μεταγραφικός... τραυματισμός για Κουτίνιο

Ένας ακόμη "πονοκέφαλος" για τον Γιούργκεν Κλοπ που μετά τον Λαλάνα είδε και τον Κουτίνιο να παραδίδει τα "όπλα" ενόψει του φιλικού του Σαββάτου (5/8) της Λίβερπουλ με την Μπιλμπάο. Οι... κακές οι γλώσσες ερμηνεύουν αλλιώς αυτή την κατάσταση.

Μεταγραφικός... τραυματισμός για Κουτίνιο

Ο Άνταμ Λαλάνα θα μείνει εκτός δράσης για τρεις μήνες έπειτα από τραυματισμό στο μηρό προκαλώντας τεράστιο "πονοκέφαλο" στον Γιούργκεν Κλοπ τεράστιο "πονοκέφαλο" μια και ο Άγγλος ποδοσφαιριστής είναι ένα "μηχανάκι" που μπορεί να δώσει πολλές βοήθειες στον τεχνικό της Λίβερπουλ.

Σαν να μην έφτανε αυτό ο Γερμανός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του και τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της ομάδας, τον Φελίπε Κουτίνιο.

Ο Βραζιλιάνος παραπονέθηκε πως πονάει στη μέση και η Λίβερπουλ τον άφησε εκτός για να ξεκουραστεί γεγονός που τον θέτει εκτός μάχης στο ματς του Σαββάτου (5/8) κόντρα στην Μπιλμπάο στο Δουβλίνο.

Οι Άγγλοι πάντως δίνουν άλλη διάσταση στον τραυματισμό του Κουτίνιο, θεωρώντας πως ο Βραζιλιάνος ασκεί πίεση για να φύγει και να πάει στην Μπαρτσελόνα που έχει δείξει ενδιαφέρον να τον χρήσει αντί-Νεϊμάρ.

Photo Credits: AP Photo/Eugenio Savio

News 24/7

24MEDIA NETWORK