Νέο σοκ στη Λίβερπουλ με Σακό

Ο Μαμαντού Σακό έγινε αναγκαστική αλλαγή στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Κρίσταλ Πάλας κι οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη έδειξαν πως έχει "χτυπήσει" στο γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης για 6-8 εβδομάδες.

Νέο σοκ στη Λίβερπουλ με Σακό

Η "κατάρα" των τραυματισμών δεν λέει να αφήσει σε... ησυχία τη Λίβερπουλ. Στην αναμέτρηση των "κόκκινων" με την Κρίσταλ Πάλας, ο Μαμαντού Σακό αποχώρησε τραυματίας στο 40', με τους γιατρούς της ομάδας να εκφράζουν φόβους ακόμη και για ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο.

Τελικά, η μαγνητική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη έδειξε πως έχει "γλιτώσει" τα χειρότερα, αλλά παρόλα αυτά αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για 6 με 8 εβδομάδες. Ο Γάλλος αμυντικός πρόκειται να επισκεφτεί ειδικό γιατρό προκειμένου να γίνει γνωστός ο ακριβής τραυματισμός του και το διάστημα απουσίας του.

Νέο σοκ στη Λίβερπουλ με Σακό

Θυμίζουμε πως ο Γίργκεν Κλοπ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ντάνι Ίνγκς και Τζόι Γκόμεθ μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ περιμένεις τις επιστροφές των Κόλο Τουρέ, Ντάνιελ Στάριτζ και Τζόρνταν Χέντερσον.

News 24/7

24MEDIA NETWORK