Ντιούφ: "Ο Τζέραρντ δεν συμπαθεί τους μαύρους"

Ο πρώην άσος της Λίβερπουλ, Ελ Χατζί Ντιούφ κατηγόρησε τον Στίβεν Τζέραρντ για ρατσιστική συμπεριφορά, μετά τα αρνητικά σχόλια του Άγγλου μέσου για τη συνεισφορά του στους "κόκκινους".

Ντιούφ: "Ο Τζέραρντ δεν συμπαθεί τους μαύρους"

Η αυτοβιογραφία του Στίβεν Τζέραρντ έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, καθώς ο πρώην αρχηγός της Λίβερπουλ αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της καριέρας του, ενώ καταθέτει την άποψή του για πρόσωπα και γεγονότα που έζησε στους "κόκκινους" κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Στο στόχαστρό του, μεταξύ άλλων, βρέθηκε ο Ελ Χατζί Ντιούφ:

"Ο Ελ Χατζί Ντιούφ πιστεύω ότι ήταν μια άχρηστη μεταγραφή, μια σπατάλη χρημάτων. Ο Ζεράρ Ουγιέ τον έφερε το 2002 για πάνω από 12.000.00 ευρώ από την Λανς, επειδή ήταν μια εισήγηση του πρώην βοηθού του, Πατρίς Μπεργκέ. Για μένα ο Ντιούφ δεν έδειξε ενδιαφέρον για το ποδόσφαιρο και την ομάδα. Για παράδειγμα το 2003 όταν έφτυσε έναν οπαδό της Σέλτικ σε ματς για το Europa League καταλάβανε όλοι το ποιόν αυτού του ανθρώπου.

Αρκετοί με έχουν ρωτήσει αν νιώθω το ίδιο και για τον Μπαλοτέλι. Η απάντησή μου είναι πως για τον Μπαλοτέλι τρέφω σεβασμό, για τον Ντιούφ όχι", ήταν συγκεκριμένα τα λόγια του.

Όπως είναι λογικό, ο Σενεγαλέζος άσος της Σαμπάχ δεν άφησε ασχολίαστα όσα ανέφερε ο "Stevie G". Με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό " Future Media", εξαπέλυσε τα βέλη του προς τον πρώην συμπαίκτη του, κατηγορώντας τον για ρατσισμό.

"Όλοι είδαμε πόσο δύσκολη έκανε τη ζωή του Μπαλοτέλι στη Λίβερπουλ. Τον είχα προειδοποιήσει. Η Λίβερπουλ δεν είναι μία ομάδα που αποδέχεται τους μαύρους, εκτός κι αν είναι Βρετανοί. Διαφορετικά, δεν έχεις καμία ελπίδα. Ο Τζέραρντ δεν συμπαθεί τους μαύρους. Όταν ήμουν στη Λίβερπουλ δεν τον άφησα να με προσβάλει. Όσο καιρό πέρασα εκεί δεν τόλμησε να με κοιτάξει στα μάτια", ανέφερε ο 34χρονος επιθετικός.

Διαβάστε ακόμα:

Επίθεση Μπενίτεθ σε Τζέραρντ: "Tο γεγονός πως είμαι προπονητής της Ρεάλ, πουλάει"

Αποκαλυπτικός Τζέραρντ: "Κανείς σαν τον Σουάρες, τρελός ο Μπαλοτέλι"

Συγκλονιστικός Τζέραρντ: "Έψαχνα λόγο να μην αυτοκτονήσω"

News 24/7

24MEDIA NETWORK